Επιχειρείν

ΒΙΟΛΑΝΤΑ: Κοπή πίτας με 15ο μισθό για τους πολύτεκνους εργαζομένους της και σταθερές τιμές για όλο το 2024

Στο γεμάτο Memories Hall από εργαζόμενους και στελέχη της Βιολαντα, διοργάνωσε χθες Κυριακή την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της η Τρικαλινή Μπισκοτοποιΐα. Πάνω από τριακόσιοι άμεσα εργαζόμενοι παρευρέθηκαν, με 10 εξ αυτών να τιμούνται για την συμπλήρωση της εικοσαετούς συνεισφοράς τους στην εταιρεία.

 

 

Η διοίκηση της Βιολάντα αφιέρωσε την εκδήλωση ολοκληρωτικά στους εργαζομένους της, τιμώντας τους για την αφοσίωσή τους και τη χρονιά που πέρασε, καθώς συνέβαλαν σημαντικά στην επίτευξη τόσο των παραγωγικών όσο και των εμπορικών στόχων της εταιρείας, ξεπερνώντας κάθε πρόβλεψη!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα, η διοίκηση της Βιολάντα λαμβάνοντας υπόψη της, δυο από τα κυριότερα κοινωνικά ζητήματα, την υπογεννητικότητα και την ακρίβεια, ανακοίνωσε τη χορήγηση 15ου μισθού σε όλους τους πολύτεκνους εργαζομένους γονείς που απασχολούνται στην εταιρεία. Παράλληλα έκανε γνωστό πως η δέσμευση της να μην προχωρήσει σε καμία αύξηση τιμών κατά το 2023 επιτεύχθηκε πλήρως, ενώ δεσμεύτηκε πως και το 2024 οι τιμές των προϊόντων της θα παραμείνουν σταθερές καθώς δε θα προβεί σε καμία ανατίμηση.

Στην εκδήλωση, συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι της εταιρείας, στελέχη και διοικητικό προσωπικό που απασχολούνται τόσο στο κεντρικό εργοστάσιο των Τρικάλων, όσο και στα εργοστάσια Λάρισας και Vitafree, καθώς και στελέχη από τα υποκαταστήματα της Βιολάντα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης