Επιχειρείν

Διάκριση Silver Award για το λογιστικό γραφείο “Βράκας και συνεργάτες”

Η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η συνεχής εξέλιξη επιβραβεύονται πάντοτε. Αυτό επιβεβαιώθηκε και για το λογιστικό γραφείο των Τρικάλων “Βράκας και συνεργάτες” το οποίο ακολουθώντας μια σταθερή πορεία εδώ και 12 χρόνια αναδεικνύεται πρωτοπόρο στις υπηρεσίες που παρέχει.

Αυτή αναγνωρίστηκε και με το βραβείο  Silver Award στην κατηγορία Λογιστικά Γραφεία – Κεντρική Ελλάδος (Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Εύβοια) στο πλαίσιο της εκδήλωσης των Finance & Accounting Awards 2024 powered by Epsilon Net που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Sofitel Athens Airport.
Το βραβείο αποδόθηκε από 12μελή επιτροπή αξιολόγησης στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Γεώργιος Βενιέρης, Πρόεδρος επιτροπής αξιολόγησης, τ. Πρόεδρος ΕΛΤΕ, τ. Πρύτανης Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, Χαρίλαος Αλαμάνος, Πρόεδρος Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών, Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής, Νικόλαος Δασκαλάκης, Επίκουρος Καθηγητής Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Κατερίνα Βασιλάκη, CFO & Member BoD Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ
και άλλοι 8 καταξιωμένοι επιστήμονες / επιχειρηματίες.
Όπως δηλώνει ο επικεφαλής του γραφείου Χρήστος Βράκας “ξεκινώντας από το μηδέν πριν 12 χρόνια αυτή την εταιρεία, είχα και έχω τη χαρά να συμπορεύομαι χρόνο με το χρόνο με άξιους και εργατικούς συνεργάτες αλλά κυρίως καλούς ανθρώπους! Ένα βραβείο αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας και πολλών ωρών εργασίας από όλους μας. Ένα βραβείο στο οποίο μας οδήγησαν οι πελάτες μας οι οποίοι μας στηρίζουν και τους στηρίζουμε καθημερινά και με τους οποίους έχουμε τη χαρά πέρα από επαγγελματική σχέση να έχουμε και προσωπική. Γιατί στο τέλος αυτό μένει! Σας ευχαριστώ προσωπικά όλους και είμαι ευγνώμων”.
* Στην κεντρική φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι Αλέξανδρος Κουτσονάσιος, Χρήστος Βράκας, Ελένη Κατσινέλη και Δημήτης Παπαπολυζόπουλος.
Ο Χρήστος Βράκας παραλαμβάνει το βραβείο από τον κ. Πρασσά Βασίλειο, Γενικό Εμπορικό Διευθυντή του Ομίλου Εταιρειών Epsilon Net.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης