Επιχειρείν

Εγκαινιάστηκε το 3ο σούπερ μάρκετ ΜΙΧΑΗΛ στα Τρίκαλα (εικόνες)

Εγκαινιάστηκε χθες βράδυ επί της οδού Συγγρού το 3ο σούπερ μάρκετ ΜΙΧΑΗΛ στα Τρίκαλα, το 7ο δε συνολικά της γνωστής αλυσίδας σε επίπεδο Δυτικής Θεσσαλίας.

 

Το νέο κατάστημα είναι σύγχρονο και λειτουργικό και έρχεται να καλύψει ένα κενό που υπήρχε σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή, όπως αυτή του Αγίου Κωνσταντίνου. Οι αδελφοί Γιώργος και Θέμης Μιχαήλ ευχαρίστησαν τον κόσμο και τον υποδέχθηκαν στο νέο τους κατάστημα, ενώ ο υπεύθυνος καταστημάτων της ΜΙΧΑΗΛ ΑΕ, Βασίλης Παπαντώνης ανέφερε ευχαριστίες “εκ μέρους της διοίκησης στους πολίτες των Τρικάλων και τους συνεργάτες που παραβρέθηκαν σήμερα στα εγκαίνια του 3ου καταστήματος μας στα Τρίκαλα και 7ο συνολικά.

Η εταιρία με παύση τα δυο χρόνια της πανδημίας ξεκίνησε δυναμικά την ανάπτυξη της σε έναν υπέροχο χώρο,σε μια κομβική περιοχή.

Καθημερινά είμαστε δίπλα στον καταναλωτή προσφέροντας του την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση,με χαμόγελο,τις καλύτερες δυνατές τιμές,ειδικά μετά τις ραγδαίες ανατιμήσεις καταφέραμε να κρατήσουμε τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Στις δύσκολες εποχές που περνάει η χώρα,η εταιρία μας το επόμενο διάστημα,» και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο 4μηνο του νέου έτους θα εγκαινιάσει αλλά δυο κατάστημα στην πόλη Καρδιτσας.
Επενδύει στις πόλεις που ζει ανοίγοντας νέες θέσεις εργασίας, βοηθώντας την τοπική οικονομία!”

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης