Επιχειρείν

Ειδικές Εκπτώσεις από τη Citroen στην ΣΙΩΚΗΣ Α.Ε, μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου!

Η Citroën ταράζει για ακόμα μια φορά τα νερά στην αγορά του αυτοκινήτου, συμμετέχοντας στο περιβάλλον των εκπτώσεων με το πρόγραμμα CITROËN WINTER SALES, παρέχοντας μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, ειδικές εκπτώσεις σε όλα τα μοντέλα της, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να αποκτήσουν τώρα το Citroёn της επιλογής τους!

 

Τα πάντα επικεντρώνονται γύρω από τρία επίπεδα εξοπλισμού, που oνομάζονται YOU, PLUS και MAX. Με αυτό τον τρόπο, η γκάμα της Citroën επανασχεδιάζεται ώστε να είναι πιο κατανοητή και πιο απλή στη χρήση, προσφέροντας στους πελάτες της το σωστό επίπεδο εξοπλισμού για κάθε επίπεδο τιμής. Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν στην  Έκθεσή μας αλλά και Online να προγραμματίσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους Citroën! Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της Citroën με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και για τις εκδόσεις Plug-in Hybrid!

Τα μοντέλα της Citroën συνοδεύονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση καθώς και 5 χρόνια Οδική Βοήθεια. Για περισσότερες πληροφορίες και στο www.citroen.gr Από το 1919, η Citroën δημιουργεί αυτοκίνητα, τεχνολογίες και λύσεις μετακίνησης που ανταποκρίνονται στις κοινωνικές αλλαγές. Μια μάρκα τόλμης και καινοτομίας, η Citroën τοποθετεί την ηρεμία και την ευημερία στο επίκεντρο της εμπειρίας των πελατών της, και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα μοντέλων,από το ξεχωριστό Ami, ένα αντικείμενο ηλεκτρικής κινητικότητας σχεδιασμένο για την πόλη, μέχρι τα sedans, τα SUV και τα επαγγελματικά οχήματα, τα περισσότερα από τα οποία διατίθενται σε ηλεκτρικές ή Plug In υβριδικές εκδόσεις. Πρωτοποριακή μάρκα και στις υπηρεσίες και την προσοχή που δίνεται στους ιδιώτες και επαγγελματίες πελάτες της, η Citroën είναι παρούσα σε 101 χώρες και διαθέτει ένα δίκτυο 6.200 σημείων πώλησης και εξυπηρέτησης σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Citroën καλέστε μας στο 2431074200.  

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης