Επιχειρείν

Επεκτείνεται στην Αθήνα η τεχνική εταιρεία ΕΚΦΡΑΣΗ. Ανεγείρει 10όροφη οικοδομή

Μια ιστορική τεχνική εταιρεία των Τρικάλων, η οποία έχει σφραγίσει εμβληματικά έργα στην πόλη μας, η ΕΚΦΡΑΣΗ του Δημήτρη Σιαφαρίκα περνάει σε νέα εποχή και αναπτύσσεται πλέον και στην Αθήνα.

 

 

Σύμφωνα με  πληροφορίες του trikalavoice.gr σε ένα ιδιόκτητο οικόπεδο δίπλα από το υπό πλήρη ανακαίνιση «Χίλτον», σε μια από τις πιο κεντρικές περιοχές της πρωτεύουσας, θα ανεγείρει 10όροφη οικοδομή οροφοδιαμερισμάτων με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό. Την Αρχιτεκτονική μελέτη αυτής έχει εκπονήσει ο γνωστός Τρικαλινός Αρχιτέκτονας Νίκος Ράντος και  το κτίριο όπως άλλωστε και όλα της εταιρείας πληροί τις αυστηρότερες των προδιαγραφών κατασκευής, και θα ενσωματώνει όλες τις καινοτόμες λειτουργίες, οι οποίες αποτέλεσαν την αφορμή για την προβολή τους σε προηγούμενες κατασκευές, σε διεθνές επίπεδο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  η ΕΚΦΡΑΣΗ ετοιμάζει και τα νέα της γραφεία στην Αθήνα (στην οδό Ίωνος Δραγούμη 3) τα οποία θα διευθύνουν οι Χρήστος Δημ. Σιαφαρίκας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ και ο Δημήτρης Δημ. Σιαφαρίκας τελειόφοιτος Οργάνωσης κ Διοίκησης Επιχ. ΟΠΑ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης