Επιχειρείν

Επιστρέφει στην κανονικότητα η Support Brokers, της οικογένειας Λιάγκα

Σε κανονικούς ρυθμούς επιστρέφει σταδιακά η μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία.

Η Support Brokers, συμφερόντων της Τρικαλινής οικογένειας Λιάγκα, έπειτα από ένα δίμηνο εκ περιτροπής εργασίας και τηλεργασίας που εφάρμοσε για το προσωπικό της, μπαίνει σε κανονική διαδικασία λειτουργίας. Όλο αυτό το διάστημα κάλυψε απόλυτα και με τη φερεγγυότητα που την διακρίνει υποχρεώσεις πελατών της οι οποίοι μπορούν να νιώθουν πάντα ασφαλείς υπό τη σκέπη της.

Η Support Brokers είναι μια σύγχρονη ελληνική εταιρεία που μέσα από την πολύχρονη εμπειρία των ανθρώπων της και με τη βαθιά γνώση της ασφαλιστικής αγοράς, η οποία απορρέει από τη συνεργασία της με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης για την αντιμετώπιση των διαρκώς μεταβαλλόμενων ασφαλιστικών αναγκών των ιδιωτών και των ελληνικών επιχειρήσεων.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Support Brokers, διακρίνεται για την πολύχρονη εμπειρία, τον επαγγελματισμό, την υψηλή τεχνική κατάρτιση και το ομαδικό πνεύμα.

Αποτελεί θεμελιώδη Αρχή της εταιρείας η θέσπιση και η διατήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες. Η Support Brokers έχει πελατοκεντρική οργανωτική δομή και διαθέτει ένα σύγχρονο σύστημα πολυτιμολόγησης και αξιοποίησης των πληροφοριών της ασφαλιστικής αγοράς.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης