Επιχειρείν

Επιτέλους η πόλη των Τρικάλων αποκτά το δικό της CENTRO!

Η CENTRO της Nikolidakis Group, το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής επίπλων κουζίνας στην Ελλάδα,  βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ελληνικής βιομηχανίας για πάνω από 50 χρόνια, θέτοντας το σημείο αναφοράς στην καινοτομία, την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών.

 

 

Η δραστηριότητά της επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο, με δυναμική παρουσία σε 20 χώρες! Σήμερα, διαθέτει ένα δίκτυο καταστημάτων με 30 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και 17 στο εξωτερικό, το οποίο αυξάνεται διαρκώς!

Στην οικογένεια της CENTRO έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα νέο κατάστημα, αυτή τη φορά στην πόλη των Τρικάλων!

Πρόκειται για ένα υψηλών προδιαγραφών showroom στην οδό Γεωργίου Ολυμπίου 3, πίσω από τα δικαστήρια, όπου μπορείτε να βρείτε προϊόντα με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής και custom made λύσεις!

H CENTRO προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊοντικών επιλογών οι οποίες προσαρμόζονται σχεδιαστικά στις ανάγκες του κάθε χώρου, ενώ στην γκάμα της υπάρχουν διαθέσιμα υλικά, χρώματα και αξεσουάρ που ακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις και σχεδιαστικές τάσεις στον κλάδο του επίπλου.

Συνδυάζοντας τις νέες τεχνολογίες, τα άριστα υλικά και την τεχνογνωσία, δημιουργεί έπιπλα που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες!

Τα έπιπλα CENTRO, στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητα ζωής των ανθρώπων που την επιλέγουν, μέσα από προϊόντα μοναδικού σχεδιασμού που βασίζονται στην έρευνα και την ανάπτυξη.

Η CENTRO προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο που αποτελεί την καρδιά του σπιτιού, την κουζίνα! Ανάμεσα στην μεγάλη ποικιλία των προϊόντων της, προσφέρει έπιπλα κουζίνας, τα οποία διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής τους και τον μοντέρνο σχεδιασμό.

Παράλληλα, οι ντουλάπες που φέρουν την υπογραφή της, επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα και προδιαγραφές για εσάς. Μπορείτε να βρείτε ντουλάπες ανοιγόμενες, συρόμενες, σε διάφορα χρώματα και υλικά με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.

Επιπλέον, στη CENTRO σας δίνετε η δυνατότητα να σχεδιάσετε βεστιάρια και walk-in closets από την αρχή ή μετατρέποντας ένα ήδη υπάρχον δωμάτιο για αυτή τη χρήση.

Φυσικά παρέχει και εξαιρετικές μοντέρνες λύσεις για το καθιστικό, όπως συνθέσεις τοίχου, μεταλλικά συστήματα πολλαπλών εφαρμογών, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και συνοδευτικά έπιπλα όπως πολυθρόνες, καναπέδες κτλ.

Οποιαδήποτε κι αν είναι η ανάγκη σας, το έμπειρo προσωπικό των καταστημάτων CENTRO σας περιμένουν, να σχεδιάσετε μαζί, τις δικές σας μοναδικές συνθέσεις επίπλων κουζίνας, ντουλάπας και living!

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την CENTRO στο www.centrokitchen.gr ή επισκεφτείτε το κατάστημα στο κέντρο της πόλης στην οδό Γεωργίου Ολυμπίου 3.

Τηλ. Επικοινωνίας 24310-20509

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης