Επιχειρείν

Η μεγάλη βραδιά της NOS της οικογένειας Λιάγκα στα Τρίκαλα (εικόνες)

Η NOS είναι η πιο δυναμικά ανερχόμενη ασφαλιστική εταιρεία στη χώρα μας καταγράφοντας εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης και κερδίζοντας ολοένα και μεγαλύτερα μερίδια στην αγορά.

 

Πρόκειται για την εταιρεία της οικογένειας Λιάγκα, η οποία ξεκινώντας από τα Τρίκαλα κατόρθωσε να εξελιχθεί σε πρωταγωνίστρια και leader στο χώρο της. Το βράδυ του Σαββάτου, όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr, βράβευσε συνεργάτες της απ’ όλη τη χώρα οι οποίοι έφτασαν στην πόλη μας ειδικά για την εκδήλωση. Παρόντες μεταξύ άλλων οι υπουργοί Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας, ο πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης Γιώργος Ζιώγας, οι οποίοι συνεχάρησαν την οικογένεια Λιάγκα για τα επιτεύγματά της δηλώνοντας βέβαιοι πως και τα επόμενα βήματα θα είναι εξίσου εντυπωσιακά.

Και έτσι είναι καθώς όπως ανέλυσαν ο πρόεδρος της NOS Insurance Αλέξης Λιάγκας, ο διευθύνων σύμβουλος Νάσος Λιάγκας και ο ιδρυτής αυτής Βασίλης Λιάγκας η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει στην αγορά ιδιόκτητου κτιρίου στην Αθήνα και στους πρώτους μήνες του νέου έτους θα το εγκαινιάσει παρουσιάζοντας παράλληλα τα νέα της προϊόντα, καινοτόμα για την ασφαλιστική αγορά της χώρας.

(φωτογραφίες Simorelis Photography)

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης