Επιχειρείν Ροή

Η Legrand δημιουργεί την πρώτη «έξυπνη οικοδομή» στα Τρίκαλα

Ο κόσμος αλλάζει ραγδαία, η τεχνολογία εξελίσσεται και τα σπίτια μας κτίζονται με νέες, σύγχρονες, μεθόδους, προσφέροντάς μας όλα τα πλεονεκτήματα της εποχής.

Το «έξυπνο σπίτι» μπαίνει στη ζωή μας και μας προσφέρει μια νέα εμπειρία.

Η Legrand, πρωτοπόρος στην παροχή σύγχρονων λύσεων,  με την με την τεχνολογία Eliot,  βασισμένη στο Internet of Things, έχει σχεδιάσει τις σειρές διακοπτών και πριζών Valena Life/Allure with Netatmo και Celiane with Netatmo, με τις οποίες το ‘‘έξυπνο’’ σπίτι γίνεται παιχνίδι. Φανταστείτε το σπίτι σας να ‘‘υπακούει’’ στο άγγιγμα και τη φωνή σας. Να μπορείτε να διαμορφώσετε το πώς θα συμπεριφέρεται. Και να μπορεί το σπίτι σας να σας βοηθάει να ελέγχετε την κατανάλωση ενέργειας και να κρατάτε την οικογένειά σας ασφαλή. Στα Τρίκαλα τα συναντούμε στη νεόδμητη οικοδομή της εταιρείας  «Βανταλής-Κωστόπουλος», η οποία κατασκευάζει σπίτια με απλές αλλά εξαιρετικά χρήσιμες τεχνολογικές εφαρμογές, στην πλατεία Βουβής.

Στα διαμερίσματα τοποθετήθηκαν έξυπνοι διακόπτες και πρίζες Valena Life with Netatmo, και έτσι ο ένοικος μπορεί να ελέγχει τον φωτισμό, τα ρολά και τις ηλεκτρικές συσκευές από οπουδήποτε κι αν βρίσκεται από το κινητό του τηλέφωνο!… Το σύστημα θυροτηλεόρασης με οθόνες Class με Wi-Fi, επιτρέπει στον ένοικο να βλέπει από το κινητό του ποιος είναι στην είσοδο, να μιλάει στους επισκέπτες του, να ανοίγει και την πόρτα ακόμη έστω και όταν είναι… εκτός σπιτιού!!!   Ο έλεγχος του σπιτιού και του συστήματος εισόδου είναι εφικτός μέσω απλών και εύχρηστων εφαρμογών τις οποίες η Legrand προσφέρει δωρεάν στους χρήστες των προϊόντων της. Ακολουθώντας δε τις σύγχρονες απαιτήσεις, στο κτίριο φυσικά έχει προβλεφθεί φορτιστής ηλεκτρικών οχημάτων.

Τέλος στους κοινόχρηστους χώρους έχουν προβλεφθεί και ανιχνευτές κίνησης για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Η Legrand, παγκόσμιος ειδικός στις ηλεκτρικές και ψηφιακές κτιριακές υποδομές, προσφέρει για την κατοικία συναρπαστικές λύσεις που  αξιοποιούν τις νέες τεχνολογίες και προσφέρουν άνεση, ασφάλεια, εξοικονόμηση ενέργειας και επικοινωνία, ενώ συγχρόνως είναι απλές και φιλικές στη χρήση.

Η Legrand κάνει το σπίτι σας έξυπνο για να ζείτε καλύτερα!

Η οικοδομή της εταιρείας «Βανταλή-Κωστόπουλου» ανεγείρεται επί των οδών Λιακατά και Ψαρρών, στο ύψος της πλατείας Βουβής, είναι ενεργειακής κλάσης Α+ (πράσινο κτίριο) με φυτεμένο δώμα και χαρακτηριστικά «έξυπνου σπιτιού». Οι εργασίες προχωρούν με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς και σύντομα αναμένεται η ολοκλήρωσή της.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης