Επιχειρείν

Πετάνε τα υδροπλάνα-Τι λέει η δικιά μας Μαρία Τόκτωρ

Το επενδυτικό πλάνο της Grecian Air Seaplanes και της «Ελληνικά Υδατοδρόμια» παρουσίασε στο 5ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών – ITC 2022, η Επικεφαλής Στρατηγικής Ανάπτυξης των δυο εταιρειών, Μαρία Τόκτωρ.

 

Από το βήμα του 5ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών – ITC 2022, που διοργανώθηκε από τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες ypodomes.com και metaforespress.gr, η Μαρία Τόκτωρ αποκάλυψε, πως η Grecian Air Seaplanes ολοκλήρωσε τη συμφωνία με την Viking για τα δύο πρώτα δικινητήρια υδροπλάνα, με στόχο την άφιξή τους το καλοκαίρι.

Παράλληλα, η ίδια ξεκαθάρισε ότι το πτητικό έργο τον υδροπλάνων δεν είναι ανταγωνιστικό προς τις αεροπορικές εταιρείες: «Αντίθετα, ακολουθούμε το όραμα της χώρας για συνδυασμένες μεταφορές, διότι το υδροπλάνο των 19 μόλις θέσεων μόνο συμπληρωματικά θα μπορούσε να λειτουργήσει, δημιουργώντας ευκαιρίες για τη σύναψη γόνιμων συνεργασιών με αεροπορικές εταιρείες. Ερχόμαστε και επιδιώκουμε να καλύψουμε τις ανάγκες των πολιτών, κυρίως δε των νησιωτών, στη μετακίνησή τους, είτε ανάμεσα στα νησιά, αλλά και την διασύνδεση της νησιωτικής με την ηπειρωτική χώρα».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης