Επιχειρείν

Προσωποποιημένες Ατζέντες – Ημερολόγια για να μπεις σε Πρόγραμμα το 2024

Η νέα χρονιά πλησιάζει, και μαζί της φέρνει νέα όνειρα και νέες επιθυμίες: να κάνεις αίτηση για εκείνη τη δουλειά που πάντα ήθελες, να βελτιώσεις τη διατροφή σου, να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην ανάγνωση βιβλίων, να βρίσκεσαι πιο συχνά με τις φίλες που τόσο αγαπάς. Όμως, για να πετύχεις όλα όσα θέλεις, χρειάζεται σωστή οργάνωση, ώστε να δημιουργήσεις το πρόγραμμα που σου ταιριάζει και κάθε μέρα να κάνεις ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη των στόχων σου.

 

 

Σε αυτή την πορεία, ο απόλυτος σύμμαχός σου είναι μία προσωποποιημένη ατζέντα. Και δεν πρόκειται απλώς για ένα αξεσουάρ – είναι το τέλειο δώρο για κάθε γυναίκα και άνδρα που θέλει να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που βάζει τέλος στην αναβλητικότητα και προσφέρει καινούριες ευκαιρίες για εξέλιξη και προσωπική ανάπτυξη.

Πάμε να ανακαλύψουμε τις ομορφότερες προσωποποιημένες ατζέντες για το 2024 από την LifeLikes για να τις χαρίσεις φέτος τα Χριστούγεννα στον εαυτό σου και τους δικούς σου ανθρώπους!

Προσωποποιημένες ατζέντες

Ένα εξατομικευμένο δώρο είναι ό,τι πρέπει για να κάνεις τον παραλήπτη του να χαμογελάσει αυτές τις γιορτές. Αποδεικνύει την ιδιαίτερη θέση που έχει στην καρδιά σου το πρόσωπο που αγαπάς, καθώς και τον επιπλέον χρόνο που αφιέρωσες για να βρεις και να δημιουργήσεις κάτι μοναδικό. Στο δώρο αυτό, συνδυάζεται η χρηστικότητα με την πινελιά της προσωπικής έκφρασης, καθώς προσφέρεις στους δικούς σου ανθρώπους ένα δώρο που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά τους.

 

Αν, λοιπόν, αναζητάς ένα Christmas gift με extra προσωπική αξία, οι χειροποίητες προσωποποιημένες ατζέντες της LifeLikes είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι! Κατασκευασμένα από μαύρο, γκρι ή καφέ καμβά, τα ημερήσια ή καθημερινά αυτά ημερολόγια διατίθενται σε διάσταση 17×24 εκατοστά. Όλα είναι χειροποίητα, σχεδιάζονται από την ομάδα της Lifelikes και φτιάχνονται με τα πιο ποιοτικά υλικά.

 

Επιπλέον, στο εξώφυλλό τους, μπορείς να χαράξεις όποια φράση επιθυμείς ή ακόμα και το όνομα του αγαπημένου σου προσώπου! Τώρα, στις σελίδες της προσωποποιημένης ατζέντας τους, οι αγαπημένοι σου άνθρωποι θα μπορούν να οργανώσουν τη μέρα τους και να καταγράψουν τις υποχρεώσεις, τα ραντεβού ή ακόμα και τα όνειρά τους!

Με Χάραξη – Ημερήσιο Ημερολόγιο με τη δική σου φράση – Καμβάς Γκρι

Με Χάραξη – Εβδομαδιαίο Ημερολόγιο με τη δική σου φράση – Καμβάς Μαύρο

 

Σπιράλ ατζέντες

Οι σπιράλ ατζέντες αποτελούν την επιτομή του στυλ και της λιτής ομορφιάς, καθώς συνδυάζουν τις μίνιμαλ γραμμές τους με προσεγμένα διακοσμητικά designs. Ο σχεδιασμός τους επιτρέπει να ανοίγονται πλήρως, σαν να απλώνεται μπροστά σου ο δρόμος του χρόνου, ενώ κάθε τους σελίδα είναι έτοιμη να γεμίσει με τις ιδέες και τα σχέδιά σου για το μέλλον.

 

Συγχρόνως, κυκλοφορούν σε αμέτρητα μεγέθη και χρώματα για να βρεις αυτό που ταιριάζει τέλεια στο γούστο σου ή στις προτιμήσεις των αγαπημένων σου ανθρώπων. Είτε αναζητάς κάτι απλό και compact, ώστε να χωράει στην τσάντα σου κάθε ώρα της ημέρας, είτε θέλεις κάτι πιο περίτεχνο και ξεχωριστό, σίγουρα η LifeLikes έχει στη συλλογή της μία ατζέντα για σένα.

 

Δώσε στα φετινά σου Χριστούγεννα μία νότα φινέτσας με την Ξύλινη Ατζέντα με Μονόγραμμα και μαροκινό μοτίβο, ένα χειροποίητο δημιούργημα από ξύλο, χρωματισμένο με ιδιαίτερα patterns σε γαλάζιες αποχρώσεις, και δεμένο με μεταλλικό μαύρο σπιράλ.

 

Το εξώφυλλό της είναι στολισμένο με ένα φινετσάτο μονόγραμμα από χρυσό plexiglass, ενώ στην κορυφή κάθε σελίδας αναγράφεται ένα πλήρες ημερολόγιο. Πιο κάτω θα βρεις πεδία για να καταγράφεις τις σημειώσεις σου, μαζί με λίστες things to remember για να μην ξεχνάς ποτέ καμία σου υποχρέωση!

Ξύλινη Ατζέντα με Μονόγραμμα και μαροκινό μοτίβο

Ξύλινες ατζέντες

Τόσο εσύ, όσο και οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σου, αξίζετε ένα δώρο που θα ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία και την υψηλή του αισθητική. Και τι καλύτερη επιλογή από μία χειροποίητη ατζέντα-ημερολόγιο με εξώφυλλο κατασκευασμένο από ξύλο!

 

Η χαρακτηριστική υφή του υλικού δημιουργεί μια αίσθηση ζεστασιάς και φιλικότητας, προσθέτει μία νότα φυσικής ομορφιάς στην καθημερινότητά σου και σε βοηθά να βρεις την εσωτερική σου ηρεμία όταν νιώθεις εξαντλημένη από τους φρενήρεις ρυθμούς της πόλης. Η ανθεκτικότητα του ξύλου καθιστά τις ατζέντες αυτές ως ένα δώρο με μακροχρόνια αξία, ενώ η βιωσιμότητά τους τις μετατρέπει σε ένα eco-friendly gift που αντανακλά την ευαισθησία σου απέναντι στην προστασία του περιβάλλοντος.

 

Αυτές τις γιορτές, μοιράσου αυτό το μοναδικό δώρο με τους πιο κοντινούς ανθρώπους σου και επίλεξε ένα ημερολόγιο όπως την Ξύλινη Ατζέντα Καρό “Μαμά” από τη LifeLikes! Το εξώφυλλό της φέρει ένα χαρακτηριστικό καρό μοτίβο και είναι διακοσμημένο με χρυσή πλακέτα “Μαμά” από plexiglass. Στην κορυφή κάθε σελίδας, αναγράφεται ένα πλήρες ημερολόγιο με τους μήνες του έτους και τις ημέρες της εβδομάδας, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένα πεδία για να γράφεις τις υπενθυμίσεις και τις σημειώσεις σου. Και αν το επιθυμείς, μπορείς να ζητήσεις από την ομάδα της LifeLikes να προσθέσουν στο εξώφυλλο το όνομα της μαμάς σου!

Ξύλινη Ατζέντα Καρό “Μαμά”

 

 

Όποια ατζέντα κι αν προτιμήσεις, ένα είναι βέβαιο: μόλις βρήκες το ιδανικό εορταστικό δώρο που θα χαρίσει χαρά και έμπνευση σε εσένα και τους γύρω σου! Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες προσωποποιημένες ατζέντες και ημερολόγια στην ιστοσελίδα της LifeLikes και ετοιμάσου να υποδεχτείς μία νέα χρονιά γεμάτη επιτυχίες!

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ξύλινη Ατζέντα Καρό “Γιαγιά Μου”

Ξύλινη Ατζέντα Γιορτινές Συνταγές Μαμάς

 

 

Ξύλινη Ατζέντα Ρόδια Για Τη Δασκάλα

 

Ξύλινη Ατζέντα “You Look Fab”

 

Ξύλινη Ατζέντα “Be The Best Version Of You”

 

Ξύλινη Ατζέντα Νονά “Τυχερό Αστέρι”

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης