Επιχειρείν

Το πρώτο σούπερ μάρκετ CRM Αριάδνη, άνοιξε στα Τρίκαλα

Το πρώτο σούπερ μάρκετ της αλυσίδας CRM Αριάδνη, άνοιξε στα Τρίκαλα. Λειτουργεί επί της οδού Όθωνος 18 και μας δίνει τη δυνατότητα για εύκολα και γρήγορα ψώνια, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Πρόκειται για τη νέα επιχειρηματική κίνηση του Γιάννη Σπυρόπουλου, γνωστού μας από επιτυχημένο project του BRUNO Bar στο Δέλτα Λαρίσης.

 

 

Η CRM Παντοπωλεία Κρήτης ΑΕ  ιδρύθηκε και άρχισε να λειτουργεί τον Φεβρουάριο του 2012. Πρόκειται για έναν μεγάλο προμηθευτικό όμιλο κρητικών Σούπερ Μάρκετ. Η εταιρεία προμηθεύει πάνω από 225 σούπερ μάρκετ και έχει περισσότερα από 110 συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ με την επωνυμία «CRM Αριάδνη» σε όλη την Ελλάδα.

Το 2020 επεκτείνει την εμπορική της δραστηριότητα ιδρύοντας & προμηθεύοντας μια νέα αλυσίδα super markets τα  «Τοp Market». Με την καθημερινή προσπάθεια όλων των εργαζομένων και των συνεργατών της, φροντίζει να εξασφαλίζει χαμηλές τιμές και μεγάλες προσφορές προς όφελος των καταναλωτών.

Στα ράφια των καταστημάτων «CRM αριάδνη», θα βρείτε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας με τις επωνυμίες “CRM Eπιλογή”, “Ριζίτικο” και όλοι τη σειρά προϊόντων “Επιλογή μου” της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης