Επιχειρείν

Τρικαλινοί δημιούργησαν το Easybalance. Το λογισμικό που κλείνει ισολογισμούς σε… 1΄

Έπειτα από χρόνια έρευνας και δοκιμών, και αναζητώντας λύσεις για το ίδιο την λογιστική εταιρεία, ο Αλέξανδρος Μυλωνάς και οι συνεργάτες του δημιούργησαν ένα μοναδικό λογισμικό, το οποίο είναι ικανό να κλείσει μέσα σε λιγότερο από… 1΄ ισολογισμούς εταιρειών!…

 

 

Πρόκειται για το easybalance, το πρώτο saas (software as a service) λογισμικό στην Ελλάδα που αυτοματοποιεί τη διαδικασία κλεισίματος ισολογισμού εταιρείας και λοιπών χρηματοοικονομικών καταστάσεων.

Το προϊόν προσφέρει σε οικονομολόγους λογιστές-φοροτέχνες και συμβούλους επιχειρήσεων πολύτιμα εργαλεία απεικόνισης των χρηματοοικονομικών καταστάσεων των εταιρειών που διαχειρίζονται.

Το easybalance τρέχει στο cloud προσφέροντας πρόσβαση από όλες τις συσκευές και κατά συνέπεια απεριόριστες θέσεις εργασίας.

Όπως λένε στο trikalavoice.gr οι δημιουργοί του «δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό εργονομικής και φιλικής προς το χρήστη διεπαφής, καθιστώντας εύκολη τη χρήση του λογισμικού από οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το επίπεδο τεχνογνωσίας του».

Το easybalance δημιουργήθηκε μέσα από τη συνεργασία των εταιριών Μυλωνάς Ε.Ε (mforotexniki) και την Extinct IKE, εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον χώρο της λογιστικής και του software.

Info:

info@easybalance.gr  

24310-79840

Στρ. Σαράφη 27, Τρίκαλα 42100

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης