Το παλαιότερο ζαχαροπλαστείο των Τρικάλων και εκ των παλαιοτέρων της χώρας μας προσφέρει… ανάσες δροσιάς, μέσα σε αυτόν τον λίβα που βιώνουμε…
Στα 130 χρόνια ιστορίας του ο ΜΕΓΑΣ φτιάχνει το παγωτό του με την ίδια παραδοσιακή συνταγή, γαλατάκι πρόβειο και ζαχαρίτσα. Απλά, ωραία, καθαρά…
Καθώς έλειψε ο Γιώργης για καμιά δεκαριά μέρες με το που γύρισε… όρμησαν οι αιώνιοι θαυμαστές του παγωτού του. Μεταξύ αυτών και διάσημοι Τρικαλινοί, όπως η αντιδημαρχίνα Δήμητρα Νάτσινα και ο σύζυγος αυτής, ειδικός σύμβουλος του περιφερειάρχη Κουρέτα, Δημήτρης Παπανδρέου (… της γνωστής οικογενείας)…
Και ο παγωτό ΜΕΓΑΣ δεν τρώγεται έτσι απλά. Παίρνεις το μισόκιλο μπροστά και το… καθαρίζεις!!!… Αμέ…
Αγαπημένη μου… Όπως έλεγε και ο Thornton Wilder «η συμβουλή μου είναι να μη ρωτάς γιατί και πώς, αλλά να απολαμβάνεις το παγωτό όσο είναι στο πιάτο σου…»…

