Παραπολιτικά

Άναψαν τα αίματα Σιμορέλη-Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ (video)

Άναψαν τα αίματα ανήμερα του Αγίου Πνεύματος μεταξύ του πρώην βουλευτή Τρικάλων και εκ νέου υποψηφίου για μια θέση στην επόμενη Βουλή και του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ.

 

Ο Χρήστος Σιμορέλης, ο οποίος ήταν προσκεκλημένης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, με τους Δημήτρη Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου, άσκησε δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση λέγοντας πως “αυτή παρουσιάζει μια εικονική πραγματικότητα σε όλα τα επίπεδα, ενώ η πραγματική κατάσταση είναι τελείως διαφορετική. Εμείς στην επαρχία το βιώνουμε καλά αυτό. Οι αγρότες δεν μπορούν και καλλιεργήσουν, οι κτηνοτρόφοι εγκαταλείπουν το επάγγελμα, οι πολίτες δεν τα βγάζουν πέρα. Η ενεργειακή κρίση θα φέρει σύντομα και διατροφική κρίση. Υπάρχει μια βουβή οργή του κόσμου, που πολύ σύντομα θα μεταφραστεί στις εκλογές σε ψήφο υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ”.

Ο Χρήστος Σιμορέλης κάλεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση “να βγουν από τη γυάλα που ζουν και να δουν την αλήθεια” προκαλώντας την αντίδραση του Άρη Πορτοσάλτε. Δείτε το βίντεο:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης