Παραπολιτικά

Έκπληξη με Θανάση Καμπαγιάννη υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα

Έκπληξη πρώτου μεγέθους διαφαίνεται στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr “κλειδώνει” η υποψηφιότητα του δικηγόρου Θανάση Καμπαγιάννη, ο οποίος υπήρξε εκ των πρωταγωνιστών στην πρόσφατη δίκη της Χρυσής Αυγής-εκπροσωπώντας τους Αιγύπτιους αλιεργάτες- ενώ ήταν ο δικηγόρος του Αλέξη Τσίπρα στις μηνύσεις που κατέθεσε αυτός το Γενάρη εναντίον των δημοσιογράφων Γιώργου Παπαχρήστου και Γιάννη Κουρτάκη.

Θεωρείται προσωπική επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στα Τρίκαλα, από το οποίο σημειωτέον αποχωρεί ο νυν βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος. Για την απόφαση έχει ενημερωθεί σχετικά και η Ν.Ε. Τρικάλων του κόμματος.

Ο Θανάσης Καμπαγιάννης γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1978 και είναι γιος του τέως βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Καμπαγιάννη (σ.σ. ήταν βουλευτής Τρικάλων με το ΠΑΣΟΚ αντικαθιστώντας τον Μάντζαρη Δημήτριο λόγω παραίτησης του τελευταίου από το βουλευτικό αξίωμα στις 4 Αυγούστου 1988).

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο ΠΜΣ Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Η διπλωματική του εργασία με τίτλο “Το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα στην Ελλάδα 1918-1926: οι απεργίες, τα συνέδρια της ΓΣΕΕ και η οργανική σύνδεση με το ΣΕΚΕ-ΚΚΕ” εκδόθηκε το 2007 από το Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο. Εργάζεται ως δικηγόρος στην Αθήνα. Διατέλεσε σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ για το έτος 2020 με την “Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης