Παραπολιτικά

Έντονο παρασκήνιο με Παπαστεργίου στην Αθήνα

Δυσαρέσκεια στο ΥΠ.ΕΣ. και σε υπουργούς της Κυβέρνησης-«Βράζουν» Καραμανλικοί και Σαμαρικοί.

Προ ολίγων εβδομάδων γράφαμε για «γκρίνια υπουργών στο Μαξίμου» για τη στήριξη που παρείχε στον Παπαστεργίου (δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ μας).

Τις τελευταίες μέρες η ένταση κορυφώνεται με αφορμή το θέμα με τις μάσκες. Προκύπτει δυσαρέσκεια του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, ενώ στα όρια της αντιπαράθεσης καταγράφηκε δημόσιος διάλογος του υφυπουργού  Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη με τον Δημήτρη Παπαστεργίου το τελευταίο 24ωρο.

Την ίδια ώρα αρχίζουν να εκφράζονται και κορυφαία στελέχη του Καραμανλικού και Σαμαρικού μπλοκ, με αφορμή ότι «ο Παπαστεργίου δημιουργεί πυρήνες σε όλη τη χώρα, ακόμη και στην… έδρα τους (Σέρρες, Μεσσηνία κλπ.) με προφανή στόχο να διεκδικήσει ισχυρό ρόλο στο κόμμα, πιθανόν και στην Κυβέρνηση».

Κορυφαίος πρώην υπουργός (Καραμανλικός) καταλογίζει επικοινωνιακά τρικ στον Δημήτρη Παπαστεργίου παραπέμποντας σε δηλώσεις του ως προέδρου της ΚΕΔΕ για φιλοξενία προσφύγων στην ενδοχώρα και σημειώνοντας ότι «αν είναι τόσο ανθρωπιστής, να πάρει 1.000 πρόσφυγες αύριο κιόλας στα Τρίκαλα».  

Όπως και να ‘χει το παιχνίδι ξεφεύγει από τα στενά όρια των Τρικάλων και παίζεται πια… αλλού για τον Παπαστεργίου. Με συμμάχους, μα και με ισχυρούς αντιπάλους.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης