Παραπολιτικά

Αβραμόπουλος από την πρώτη Κυριακή στο Δήμο Μετεώρων

Τη δυναμική του Λευτέρη Αβραμόπουλου για εκλογή ακόμη και από την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου φαίνεται να επιβεβαιώνουν μετρήσεις του Μαξίμου, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν τα «Παραπολιτικά» του Σαββατοκύριακου (σ.σ. δείτε στο τέλος του κειμένου το σχετικό άρθρο).

 

Ο νεαρός υποψήφιος δήμαρχος Μετεώρων διατηρεί «μπετόν αρμέ» την παράταξη της «Δύναμης Ευθύνης» η οποία είχε πάρει 43.79% την πρώτη Κυριακή των εκλογών του 2019- ποσοστό που αν το επαναλάβει τώρα με τον νέο εκλογικό Νόμο την παίρνει την εκλογή- ενώ έχει κάνει σημαντικές προσθήκες τόσο από το χώρο της Ν.Δ., όσο και από άλλους πολιτικούς χώρους επιτυγχάνοντας το άνοιγμα στην κοινωνία. Ήδη ο Αβραμόπουλος έχει ανακοινώσει υπερδιπλάσιους υποψηφίους συμβούλους απ’ ότι οι υπόλοιποι συνδυασμοί, έχει παρουσιάσει τις βασικές αρχές του προγράμματός του, το νέο λογότυπο και την ιστοσελίδα του και τον Αύγουστο ξεκινά τον… τελικό γύρο περιοδειών στα χωριά.

Στο Μαξίμου φαίνεται να εκτιμούν πολύ τον ίδιο και την δυναμική του, βλέποντας στο πρόσωπό του μια νέα γενιά αυτοδιοικητικών στελεχών που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο την επόμενη μέρα και θα δώσει φρεσκάδα και στην ΚΕΔΕ. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Αβραμόπουλος είναι ο ένας από τους ένδεκα μόλις υποψηφίους δημάρχους ανά τη χώρα που η Ν.Δ. είναι έτοιμη να δώσει επίσημη στήριξη.

«Δουλεύουμε πολύ, θα πετύχουμε πολλά» περιορίζεται να πει στο trikalavoice.gr ο Λευτέρης Αβραμόπουλος, ο οποίος μάλιστα την περασμένη εβδομάδα ολοκλήρωσε έναν πρώτο γύρο επαφών με υπουργούς στην Αθήνα και ετοιμάζεται για δεύτερο… λίαν συντόμως.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης