Παραπολιτικά

Αλλαγή σελίδας με Αβραμόπουλο στον Δήμο Μετεώρων

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος γυρίζει σελίδα και δείχνει ήδη πως θα είναι η επόμενη μέρα στον Δήμο Μετεώρων με τον ίδιο δήμαρχο και τη νεανική, μα και έμπειρη ομάδα του.

 

Την περασμένη Παρασκευή, 100 μέρες ακριβώς πριν από τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, παρουσίασε το λογότυπο του συνδυασμού του «λιτό και απέριττο» όπως είπε «γιατί αυτό μας εκφράζει, τα λίγα λόγια και η πολλή δουλειά. Ερχόμαστε αποφασισμένοι να ενώσουμε δυνάμεις, να δουλέψουμε πολύ, να φέρουμε τον Δήμο μας στην ψηφιακή εποχή και να κερδίσουμε το στοίχημα κάνοντάς τον πρωταγωνιστή των εξελίξεων».

100 μέρες πριν τις εκλογές μάλιστα παρουσίασε και τις βασικές κατευθύνσεις του προγράμματός του το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του συνδυασμού dunamieuthinis.gr

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr ο Αβραμόπουλος ήδη μελετάει με τους συνεργάτες του ένα εκτεταμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων που θα ανακουφίσουν την πόλη της Καλαμπάκας από το κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ επιμένει σε ένα σύγχρονο δίκτυο ποδηλατοδρόμων, ευρωπαϊκού επιπέδου που θα ενώνει την πόλη με τα χωριά.

Νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες, αλλαγή πορείας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης