Παραπολιτικά

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

Τελεσίγραφο προς τους διαφωνούντες στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια έστειλε από τις Βρυξέλλες ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο επίσκεψής του προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδήλωση για τα Τέμπη. «Θα υπάρξουν συνέπειες για όποιον δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια», τόνισε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

 

Η δήλωση ήρθε ύστερα από το σχετικό ερώτημα που υπέβαλε ο Γιάννης Ραγκούσης. «Θέλω να ξέρουμε τι θα γίνει αύριο σε περίπτωση που κάποιος βουλευτής είτε απέχει από την ψηφοφορία είτε καταψηφίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες υπάρχουν πέντε βουλευτές που πιθανότατα θα διαφοροποιήσουν τη στάση τους από τη γραμμή του κόμματος. Πρόκειται για τους Παύλο Πολάκη, Βασίλη Κόκκαλη, Μίλτο Ζαμπάρα, Αθηνά Λινού και Νίνα Κασιμάτη.

Οι εσωκομματικές εκλογές για τις Νομαρχιακές Επιτροπές και τα συντονιστικά των Οργανώσεων Μελών μετατίθενται για δυο εβδομάδες μετά το Συνέδριο, ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (17 και 18 Φεβρουαρίου) εκλέγονται οι σύνεδροι για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. 

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης