Παραπολιτικά

Ανατροπή και… εκατοντάδες εγγραφές στη Ν.Δ. Καλαμπάκας!!!

Με εντολή από τα κεντρικά της Ν.Δ. στήνονται κάλπες για την εκλογή και των μελών της ΔΗΜ.ΤΟ., στην οποία ενεγράφησαν… 400 καινούρια μέλη.

Όπως αποκάλυψε το trikalavoice.gr  από μέρες κάλπες ενόψει εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ. στο Νομό Τρικάλων θα στηθούν μόνο στην Καλαμπάκα, καθώς σε Τρίκαλα, Φαρκαδόνα και Πύλη εκλέγονται όλοι. Ωστόσο χθες ήρθε μια επιπλέον ανατροπή, καθώς δόθηκε εντολή να γίνει ψηφοφορία και για τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ. (εκλέγονται όλα, αλλά θα πρέπει να ψηφιστούν) και όχι μόνο για τους δυο υποψήφιους προέδρους.

Αυτό προσδίδει μια… άγρια ομορφιά στην εκλογή, καθώς στις εκλογές της Καλαμπάκας έχουν εμπλακεί οι πάντες!… Αξίζει δε να σημειωθεί ότι τις τελευταίες δυο εβδομάδες ενεγράφησαν… 400 καινούρια μέλη (!!!) και η ΔΗΜ.ΤΟ. Καλαμπάκας έφτασε να αριθμεί 538 μέλη συνολικά, από 150 μέχρι πρότινος. Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε ότι τα Τρίκαλα, που έχουν τη μεγαλύτερη οργάνωση, έχουν 900 μέλη.

Υποψήφιοι για την προεδρία της ΔΗΜ.ΤΟ. Καλαμπάκας είναι εκ νέου ο Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος παραμένει κοντά μια 15ετία στην ηγεσία του οργάνωσης, και η Μαρία Σιουπέρη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης