Παραπολιτικά

Απών ο Ραγκούσης από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

«Σήμερα κλείνει ο κύκλος εσωστρέφειας. Ενωμένοι θα επικεντρωθούμε στην παραγωγή πολιτικών λύσεων για την κοινωνία», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. που συνεδρίασε στον απόηχο των 9 ανεξαρτητοποιήσεων.

 

Αφού επισήμανε ότι «προφανώς δεν είναι μια χαρούμενη ημέρα για μένα», σχολίασε ότι «η εσωστρέφεια προήλθε από την άρνηση αποδοχής της επιλογής της βάσης να εκλέξει εμένα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Από σήμερα θα επικεντρωθούμε ενωμένοι στην παραγωγή πολιτικού έργου και στη δημιουργία αναχώματος στα αντιλαϊκά και αντικοινωνικά σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Θα παρουσιάσουμε προτάσεις και λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας. Για την ακρίβεια, την ανεργία, το στεγαστικό ζήτημα, τη διάλυση του κράτους πρόνοιας, την επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα και για την απαξίωση του κράτους δικαίου».

Απών από τη συνεδρίαση ο σύντροφος της βουλευτού Τρικάλων Μαρίνας Κοντοτόλη, Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος απουσίαζε εκτός Αθηνών για προσωπικούς λόγους όπως έγινε γνωστό.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης