Παραπολιτικά

Αρπάχτηκαν χθες βράδυ στη ΝΟΔΕ. Ακούστηκαν βαριές κουβέντες

Πρωτοφανής ένταση επικράτησε χθες βράδυ και κατά τη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ ν. Τρικάλων (… πάλαι ποτέ ΝΟΔΕ). Η γκρίνια και οι “μπηχτές” καταγράφηκαν από νωρίς, ωστόσο οι βαριές κουβέντες ακούστηκαν όταν αποχώρησε η πλειοψηφία των μελών μετά το “πανηγυρικό κλίμα” για το 45.01% που έλαβε η Ν.Δ. στο Νομό μας και παρέμειναν εντός των γραφείων το προεδρείο της τοπικής οργάνωσης, οι υποψήφιοι βουλευτές, ο τομεάρχης του κόμματος και αυτοδιοικητικοί.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr στην αρχή υπήρξαν ψίθυροι και αιχμές, ωστόσο οι τόνοι ανέβηκαν πολύ γρήγορα με φωνές και αλληλοκατηγορίες. Σε ρόλο “πυροσβέστη” ο πρόεδρος Ιωάννης Κουτσονάσιος ο οποίος ζήτησε απ’ όλους να ρίξουν τους τόνους καθώς το κόμμα έχει κι άλλη μεγάλη εκλογική μάχη, ενώ προανήγγειλε την επίσκεψη κι άλλου κλιμακίου πρώην υπουργών στα Τρίκαλα, εκτός του Πιερακκάκη, των Αυγενάκη, Γεωργαντά, Τριαντόπουλου.

Αποδεικνύεται πάντως πως υποβόσκει μια ένταση που μένει να δούμε πως θα εκδηλωθεί μετά και τις νέες εκλογές της 25ης Ιούνη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης