Παραπολιτικά

Ασπίδα Λιούτα σε Μητσοτάκη. Επίθεση σε Τσίπρα-Ανδρουλάκη

Δεν φυγομαχεί τη δύσκολη ώρα για την παράταξη και την Κυβέρνηση ο Θανάσης Λιούτας ο οποίος είναι από τους λίγους βουλευτές πανελλαδικά που βγαίνει μπροστά αυτές τις μέρες υπερασπίζοντας τις θέσεις του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και επαναφέροντας το “παιχνίδι” στην πραγματική πολιτική.

 

“Η Κυβέρνηση της ΝΔ στάθηκε αρωγός, δυναμικά και δίπλα στους Έλληνες πολίτες, μέσα σε δύσκολες και πρωτόγνωρες συγκυρίες” έλεγε την Παρασκευή στο “Ζυγό”  ο Θανάσης Λιούτας, δίνοντας αυστηρές απαντήσεις στην αντιπολιτευτική ρητορική, “μια αντιπολιτευτική ρητορική  χωρίς ουσία. Χωρίς προτάσεις. Χωρίς λύσεις”.

Ο ίδιος εστίασε στο γεγονός ότι “πάνω από 50 δισεκατομμύρια ευρώ δώσαμε τα τελευταία δυο χρόνια και κανένας δεν έμεινε αβοήθητος και μόνος. Η στήριξη συνεχίζεται. Ο Πρωθυπουργός, και σήμερα που βιώνουμε αυτή την πραγματικά πολύ δύσκολη διεθνή συγκυρία, βρίσκεται δίπλα, δίνοντας δισεκατομμύρια για να αντέξουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις τις πιέσεις από τη διεθνή κρίση ενέργειας και ακρίβειας”.

Επί του ζητήματος των υποκλοπών, ο Θανάσης Λιούτας, υπήρξε ξεκάθαρος. Δήλωσε μάλιστα ότι, η αντιπολίτευση κινείται μικροκομματικά: «Δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να κρέμεται από τη γραβάτα του κ. Ανδρουλάκη και να προσπαθεί να κερδίσει μικροπολιτικά οφέλη, μην μπορώντας να παράξει ουσιαστική πολιτική για το κόμμα του. Μην μπορώντας να δώσει απαντήσεις στις σημερινές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας. Το μείζον είναι να βοηθούμε και να στηρίζουμε τους πολίτες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε ξεκάθαρα, προχώρησε σε θεσμικές αλλαγές, αντιμετωπίζει κάθε παθογένεια και άνοιξε αμέσως τη Βουλή για να τεθεί η συζήτηση μέσα στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και σύμφωνα με το Σύνταγμα. Η ΝΔ δε φοβάται τίποτε».

Ο Θανάσης Λιούτας, ο οποίος πέρασε το σύνολο σχεδόν του φετινού καλοκαιριού με επισκέψεις σε χωριά-όπως πάντα και σταθερά έκανε- επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα καθώς μαίνονται οι κοινοβουλευτικές μάχες. Ο ίδιος παραμένει δίπλα  στους συμπολίτες μας, δε μασάει τα λόγια του, δίνει τις απαντήσεις του και πάντα επιλέγει να εργάζεται σκληρά για τον τόπο μας και για όλα τα δίκαια αιτήματα όλων των κοινωνικών ομάδων. Είναι γνωστό ότι αναγνωρίζεται από όλους, ότι η προσφορά του Τρικαλινού Βουλευτή στην αντιμετώπιση δύσκολων προβλημάτων στην τοπική μας κοινωνία  και σαφέστατα και στον χώρο της γεωργίας και κτηνοτροφίας μας, είναι πολύ σημαντική.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης