Παραπολιτικά

Βαριές καταγγελίες Πολυμερόπουλου για τη Δημοτική Αρχή

Απασφάλισε ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης (!!!) χθες το βράδυ και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. Τρικκαίων.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  ο Αλέκος Πολυμερόπουλος έθεσε σειρά ζητημάτων στον ίδιο το δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου, άφησε αιχμές για τον τρόπο διοίκησης του Δήμου και κατέληξε με βαριές εκφράσεις αναρωτώμενος «ποιος κυβερνάει τελικά το Δήμο;» και καταγγέλλοντας ότι «με όσα συμβαίνουν στην etrikala  θα μπει Εισαγγελέας για έλεγχο»!!!… Συνέχισε λέγοντας ότι «εγώ θα συνεχίσω να λέω αλήθειες και ας ζητούν τρεις συγκεκριμένοι συνάδελφοί μου από τον Παπαστεργίου να με διαγράψει».

Στον Αλέκο Πολυμερόπουλο απάντησε αρχικά ο πρόεδρος της e-trikala Γιάννης Κωτούλας λέγοντας ότι «η εταιρεία έχει περάσει από δεκάδες ελέγχους από εφορία και δημόσιους λειτουργούς και έχει δεχθεί συγχαρητήρια για την άψογη δουλειά της».

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου προσπάθησε να ρίξει τους τόνους και αρκέστηκε στο να τοποθετηθεί λέγοντας ότι «κάποιοι επιλέγουν το δρόμο της γκρίνιας. Εμείς σαν δημοτική παράταξη επιλέγουμε το δρόμο της δημιουργίας» .

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης