Παραπολιτικά

Γιατί “καθάρισαν” από Θεσσαλάρχη Ν.Δ. τον Καρδούλα; Βολές για την Κυβέρνηση

Αιχμηρός για την Κυβέρνηση εμφανίζεται σε αρθρογραφία του ο Νίκος Καρδούλας, αναπληρωτής τομεάρχης Οργανωτικού Θεσσαλίας της Ν.Δ. την τελευταία 5ετία, γνωστός στο πανελλήνιο για τις ακριβείς του προβλέψεις, τόσο στις εκλογικές αναμετρήσεις, όσο και κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο Καρδούλας απομακρύνθηκε από τη θέση του στις αρχές της εβδομάδας (σ.σ. Θεσσαλάρχης ορίστηκε ο Μιχάλης Μπαγιώτης) και η “καρατόμηση” αποδίδεται εν πολλοίς στην κριτική που άσκησε στον ΕΟΔΥ. Σε νέα του παρέμβαση καλεί την Κυβέρνηση να άρει την καραντίνα σε 31 περιοχές της χώρας που δείχνουν να ξεπερνούν την πανδημία, επισημαίνοντας ότι “η Κυβέρνηση προτιμά την εύκολη λύση της οριζόντιας παράτασης των μέτρων, αλλά οι Κυβερνήσεις κρίνονται πάντα στα δύσκολα. Η οριζόντια παράταση των μέτρων της Κυβέρνησης, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη κανένα γεωγραφικό, υγειονομικό, ή πληθυσμιακό κριτήριο, είναι άδικη αφού εξισώνει Κόκκινες, Πορτοκαλί, Κίτρινες και Πράσινες περιοχές. Γιατί η Κυβέρνηση δεν αίρει τα μέτρα στις 31 καταπράσινες εδώ και 15 έως 35 ημέρες περιοχές; Αδυνατεί να υποστηρίξει τεχνικά αυτή την απόφαση, μας κρύβει κάτι ή η Αττική είναι το μοναδικό πρόβλημα της χώρας; H κοινωνία, η οικονομία και οι άνθρωποι στις εν λόγω περιοχές έχουν φθάσει σε σημείο ψυχολογικής, κοινωνικής και οικονομικής έκρηξης αισθανόμενοι την αδικία και η Κυβέρνηση οφείλει να προβεί άμεσα σε εφικτές, πρακτικές, προφανείς και λογικές λύσεις”.

Παρακάτω το γράφημα του Νίκου Καρδούλα:

Τρικαλινός έκανε τις “βεβαιώσεις μετακίνησης”… έργα τέχνης!!!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης