Παραπολιτικά

Δριμύ κατηγορώ Χάιδου για τον ανασχηματισμό…

Εξαιρετικά αιχμηρός είναι ο Γιάννης Χάιδος στο σχολιασμό του για τον χθεσινό ανασχηματισμό. Μιλάει για ισορροπίες και κλειστά γραφεία τα οποία οδηγούν τη χώρα σε ένα φαύλο κύκλο μαρασμού….

 

“Τρεις μέρες τα ΜΜΕ βομβαρδίζουν τους πολίτες με τον επικείμενο ανασχηματισμό…” σχολιάζει ο περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων και εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ” σαρωτικός και δομικός είναι οι λέξεις που διαβάζαμε καθημερινώς..δυστυχώς ο πρωθυπουργός επέλεξε για άλλη μια φορά να κρύψει την ατζέντα των μεγάλων και σοβαρών προβλημάτων πίσω από επικοινωνιακά τρικ στα όποια παίρνει άριστα..
Η μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή της χώρας, η ευθεία επίθεση στο δημόσιο χαρακτήρα της εκπαίδευσης και οι κοινωνικοί αυτοματισμοί που γεννά καθημερινώς η κυβέρνηση με τις επιλογές και τους χειρισμούς της απέναντι στην πανδημική κρίση κάποιοι τον συμβούλεψαν πως θα χωρέσουν να κρυφτούν πίσω από έναν ανασχηματισμό που αποφασίστηκε κάτω από τα αδιέξοδα και την πίεση των βασικών και εθνικά σημαντικών θεμάτων της πατρίδας μας..
Η συναίνεση που αποζητά ο πρωθυπουργός που εξελέγη με όπλο την τυμβωρυχία αλλοτινών καιρών δεν επιτυγχάνεται με υφαρπαγή στελεχών και αποστασίες…
Για άλλη μια φορά οι ισορροπίες των κλειστών γραφείων όλων εκείνων των κύκλων που ερίζουν πως αυτή η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας χρωστούν τις θέσεις τους σε αυτούς, ήταν αυτές που μετέτρεψαν τον σαρωτικό ανασχηματισμό του χθες στον σημερινό ανασχηματισμό που διέψευσε την ελπίδα των πολιτών πως οι ευθύνες επιτέλους θα αποδοθούν και το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο…”

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης