Παραπολιτικά

Εξ ων συνετέθη διαλύθηκε η κίνηση της κεντροαριστεράς για το Δήμο Τρικκαίων

Εξ ων συνετέθη διαλύθηκε η επιτροπή των “πεφωτισμένων” της κεντροαριστεράς η οποία είχε αναλάβει προ 20ημέρου να αναζητήσει τον κατάλληλο υποψήφιο δήμαρχο για το Δήμο Τρικκαίων.

 

Η επιτροπή των “πεφωτισμένων”, στην οποία συμμετείχαν ο τέως δήμαρχος Χρήστος Λάππας, οι τέως αντιδήμαρχοι Σάκης Ξάφος και Ηλίας Καραγιώργος και ο τέως δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Παπαθανασίου, εξέφραζε 27 εν ενεργεία και πρώην δημοτικούς συμβούλους παρατάξεων του χώρου και δεν κατέληξε πουθενά πέραν από το να… αυτοπροταθεί τελικά το ίδιο το μέλος της ο Παπαθανασίου ως υποψήφιος δήμαρχος. Για σήμερα ήταν προγραμματισμένη μια τελευταία συνάντηση, αλλά και αυτή σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ματαιώθηκε.

Υπάρχει δικαιολογημένη γκρίνια από στελέχη που εξ αρχής έβλεπαν με σκεπτικισμό την όλη κίνηση βλέποντας προσπάθεια να… πάει η μπάλα στην εξέδρα τελικά και να μη βρεθεί μια σοβαρή υποψηφιότητα που να μπορεί να κερδίσει το Δήμο, απόντος μάλιστα του Παπαστεργίου. Δείχνουν συγκεκριμένα πρόσωπα δε ως “πυρπολητές” της όλης της προσπάθειας. Και οι λόγοι προφανώς και θα αποκαλυφθούν…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης