Παραπολιτικά

Η αναβάθμιση και ισχυροποίηση του Κώστα Σκρέκα

Μπορεί τα βλέμματα όλων μας να στράφηκαν στον Δημήτρη Παπαστεργίου και λογικό είναι καθώς υπουργοποιείται για πρώτη φορά και αλλάζει πλέον επίπεδο μεταπηδώντας στην κεντρική πολιτική σκηνή, ωστόσο υπήρξαν κι άλλες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη οι οποίες συζητιούνται και δείχνουν τον τρόπο που σκέφτεται και ποιους εμπιστεύεται.

 

Έτσι οφείλουμε να σταθούμε στην εκ νέου υπουργοποίηση του Κώστα Σκρέκα, ο οποίος επιστρέφει στο Υπουργείο Ανάπτυξης με αναβαθμισμένο ρόλο, έπειτα από 2.5 χρόνια στο Υπουργείο Ενέργειας. Κλήθηκε εκεί να διαχειριστεί την “ενεργειακή κρίση” και τις νέες επενδύσεις σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας, και προφανώς κρίθηκε το έργο του θετικά από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Αν ρίξουμε μια ματιά εξάλλου στη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου μόνο ο Σκρέκας και ο Χατζηδάκης αναβαθμίζονται, σε σχέση με την προηγούμενη Κυβέρνηση. Πλέον περιλαμβάνεται στον σκληρό πυρήνα των κορυφαίων στελεχών και υπουργών της Κυβέρνησης.

Ο ίδιος το ξέρει και το  νέο αντικείμενο μιας και είχε θητεύσει εκεί έστω και για λίγο το 2014, γνωρίζει και τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί για νέες επενδύσεις στη χώρα μας και δηλώνει στο trikalavoice.gr “έτοιμος για πολλή δουλειά”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης