Παραπολιτικά

Η εποχή των αρίστων και του… Μιχαλάκη

Λένε ότι στις κρίσεις αναδεικνύονται οι πραγματικές αξίες και το ρηθέν επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά στο πρόσωπο του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων.

Το 2020 θα περάσει στην ιστορία ως μια από τις πιο δύσκολες, αν όχι η δυσκολότερη, της σύγχρονης ιστορίας της ανθρωπότητας. Η κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της, μετρήθηκαν όλοι, μετρηθήκαμε όλοι. Και τι έκανε ο Χρήστος Μιχαλάκης ώστε να ξεχωρίζει μέσα σε αυτή τη κρίση; Όχι κάτι περισσότερο απ’ ότι κάνει σταθερά τα τελευταία 20 χρόνια, τα 10 από αυτά ως αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων και αναπληρωτής περιφερειάρχης Θεσσαλίας. Απλά… δούλεψε. Έδωσε χώρο στους ειδικούς, επιστήμονες και γιατρούς, στη διαχείριση της ο πανδημίας, κρατώντας για τον ίδιο το συντονιστικό και μόνο ρόλο και παρεμβαίνοντας καταλυτικά σε περιπτώσεις όπως η ενίσχυση του Νοσοκομείου Τρικάλων ή η εφαρμογή αυστηρών περιοριστικών μέτρων σε ορισμένα χωριά (… όπου τον ακούνε τυφλά). 

Η πανδημία δεν έβαλε σε δεύτερη μοίρα τα μεγάλα έργα στην περιοχή. Είναι χαρακτηριστικό ότι ολοκληρώθηκε η ε.ο. Τρικάλων-Πύλης και παραδίδεται στην κυκλοφορία με την άρση του lockdown, έτρεξαν όλα τα μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα που μας προστατεύουν από Θεομηνίες όπως ο ΙΑΝΟΣ και δεκάδες άλλα. Εξακολουθεί να κρατάει χαμηλούς τόνους και… συνεχίζει. Να δουλεύει…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης