Παραπολιτικά

Η “μάχη της Φαρκαδόνας” για τη δημαρχία

1 χρόνο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και η μάχη μοιάζει αμφίρροπη ως προς την εξέλιξή της στον κάμπο.

 

Ο Σπύρος Αγναντής, ο οποίος αναδείχθηκε δήμαρχος και κλήθηκε να ισορροπήσει σε δύσκολες καταστάσεις μετά το θάνατο του Γιάννη Σακελλαρίου, παραμένει ο ένας ισχυρός πόλος, δίχως όμως να έχει διευκρινίσει ο ίδιος αν θα επιδιώξει δεύτερη θητεία, κατεβαίνοντας αυτή τη φορά ως επικεφαλής συνδυασμού. Έχει τη στήριξη των Οιχαλιωτών, καταγράφονται ωστόσο και γκρίνιες έντονες για το γεγονός ότι φαίνεται να κάνει το “κουμάντο” στο Δήμο ο υπερ-αντιδήμαρχος και παλιά καραβάνα στην αυτοδιοίκηση, Γιάννης Γεωργολόπουλος. Για τον Αγναντή υπάρχει η φήμη “απορρόφησης” και της παράταξης της Ελένης Χαλβατζά, με το σενάριο “διαρχίας” που είχε αποκαλύψει το trikalavoice.gr να παίζει ακόμη ζωηρά.

Στην αντίπερα όχθη ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μιχάλης Μπαγιώτης διατηρεί μεν χαμηλούς τόνους, κινείται δε μεθοδικά για την ενίσχυση του Συνδυασμού του. Ήδη έχει εξασφαλίσει ηχηρά ονόματα από την παράταξη Μεριβάκη (βλέπε Γιάννη Μέμηλα) και στόχος του είναι η νίκη και η εκλογή από την πρώτη Κυριακή, με 43%.

Ο πρώην δήμαρχος τώρα, Θανάσης Μεριβάκης, δείχνει αποφασισμένος να κατέβει αυτόνομα και να διεκδικήσει και τρίτη θητεία. Και ο ίδιος κινείται για τη δημιουργία Συνδυασμού “ψαρεύοντας” δυσαρεστημένα στελέχη και από τον Αγναντή και από τον Μπαγιώτη. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εξέλιξη της κατάστασης στον κάμπο, πάντως.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης