Παραπολιτικά Ροή

Η Χαρά και η εκπομπή της στο πρώτο ραδιόφωνο της χώρας (“Παραπολιτικά FM”)

Η Χαρά Ξάνθη δεν είναι απλά η νέα υποψήφια βουλευτίνα της Ν.Δ. που ήρθε αποφασισμένη να ανατρέψει κατεστημένα και νοοτροπίες ετών στα Τρίκαλα, αλλά παραμένει μια λαμπερή παρουσία που διατηρεί τη δικιά της εκπομπή δυο φορές την εβδομάδα στο κορυφαίο ραδιόφωνο της χώρας, τον «Παραπολιτικά FM».

 

Όσοι έχουν βρεθεί στην Αθήνα, αλλά και κατά τόπους όπου συνεργάζεται και εκπέμπει το ραδιόφωνο του Ομίλου «Παραπολιτικά» έχουν ακούσει σίγουρα την εκπομπή της BLACK OUT, στην prime zone του Σαββατοκύριακου, 1 μ.μ.-2 μ.μ.. Η Χαρά παρουσιάζει ειδήσεις που μας έχουν ξεφύγει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, την πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα και σχολιάζει με τους καλεσμένους της σε ύφος πιο χαλαρό. Ακούστε την εισαγωγή της από την εκπομπή του Σαββάτου:

Η Χαρά Ξάνθη μοιράζεται πια το χρόνο της μεταξύ Αθηνών και Τρικάλων, καθώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, στον ιδιωτικό τομέα, παραμένουν και την κρατούν αρκετές μέρες στην πρωτεύουσα. Ήδη ωστόσο έχει καταφέρει και έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στο Νομό, αναπτύσσει νέες συμμαχίες και φιλοδοξεί να πάρει δύναμη από την επαρχία Καλαμπάκας (σ.σ. κατάγεται από τον Αμάραντο), αλλά και να εκπροσωπήσει επαξίως το ωραίο φύλλο στην επόμενη Βουλή. Γιατί μπορεί…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης