Παραπολιτικά

Κίνηση ΜΑΤ από Αβραμόπουλο προκαλεί… ταραχή στη Δημοτική Αρχή Αλέκου

Αρκούσε μια δήλωση του Λευτέρη Αβραμόπουλου, εκ μέρους της παράταξης “Δύναμη Ευθύνης” (ΕΔΩ) της οποίας ηγείται για να προκαλέσει… ταραχή στη Δημοτική Αρχή Αλέκου στην Καλαμπάκα.

 

Ο Αβραμόπουλος δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το αυτονόητο, υπογράμμισε πως για 2 χρόνια η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει πέσει σε αδράνεια προσπαθώντας να παρουσιάσει έργα του αείμνηστου Χρήστου Σινάνη ως δικά της. Εμφανίστηκε ο νεαρός υποψήφιος δήμαρχος Μετεώρων ως εγγυητής της ενότητας της παράταξής του, κυρίως όμως της επόμενης μέρας στο Δήμο Μετεώρων “εγγυητές μιας πορείας αλλαγής στο Δήμο, πορείας ανάπτυξης και ευημερίας για όλους. Ερχόμαστε με ολοκληρωμένες προτάσεις να δώσουμε στο Δήμο Μετεώρων όσα πραγματικά του αξίζουν και να τον καταστήσουμε ξανά πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Αποδεδειγμένα και ξέρουμε και μπορούμε”.

Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής καταγράφηκε εκνευρισμός, ο ίδιος ο Θοδωρής Αλέκος επιτέθηκε προσωπικά στον Αβραμόπουλο για το… νεαρό της ηλικίας του, όπως και αντιδήμαρχοί του. Αυτό συσπείρωσε περαιτέρω την αντιπολίτευση γύρω από το πρόσωπο του Αβραμόπουλου με συνεχείς παρεμβάσεις έμπειρων συμβούλων όπως η Μπαντέκα-Νάνη, η Φροσυνάκη, ο Ράντος κ.α. που κατηγόρησαν τη Δημοτική Αρχή για έλλειψη ψυχραιμίας καλώντας τη “να συνέλθει και να συνεργαστεί”…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης