Παραπολιτικά

Κίνηση Μπρουζούκη. Φήμες για ηχηρά ονόματα στο πλευρό της

Το παιχνίδι… μάλλον τώρα αρχίζει στο Δήμο Τρικκαίων και μάλλον δεν θα πρέπει να μας καθησυχάζει η νηνεμία που επικρατεί, φαινομενικά, από την περασμένη Τρίτη.

 

Στο επίκεντρο βρίσκεται το όνομα της Νικολέτας Μπρουζούκη, 1ης σε ψήφους δημοτικής συμβούλου της “Επανεκκίνησης” και μεταβατικής δημάρχου στο μεσοδιάστημα της παραίτησης Παπαστεργίου, η οποία και διαφώνησε ανοιχτά με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για την ανάδειξη νέου δημάρχου Τρικκαίων.

Συγκεντρώνοντας η ίδια συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά (γυναίκα και επαγγελματίας δικηγόρος με ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της Θεσσαλίας, 15 χρόνια εμπειρίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, 1η σε ψήφους δημοτική σύμβουλος το 2019, πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Δ.Σ. Τρικκαίων) θεωρείται από πολλούς πως μπορεί να διεκδικήσει και να κερδίσει τον Δήμο Τρικκαίων στις εκλογές του Οκτώβρη. Η ίδια τις προηγούμενες μέρες της έντασης αρκέστηκε να λέει ότι “εγώ μιλάω και ακούω την κοινωνία, κανέναν άλλον” και πληροφορίες του trikalavoice.gr την φέρνουν να είναι σε επαφή με γνωστά ονόματα της τοπικής κοινωνίας, ένθεν κακείθεν του πολιτικού στερεώματος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε μπαράζ επαφών και μέσα στις επόμενες 10-15 μέρες πιθανόν να έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης