Παραπολιτικά

Και βουλευτής… και ζωγράφος. Το κρυφό ταλέντο της Μαρίνας Κοντοτόλη

Η Μαρίνα Κοντοτόλη φροντίζει να μας αιφνιδιάζει ευχάριστα τους τελευταίους μήνες. Τη γνωρίσαμε σαν εξαιρετική και πετυχημένη επαγγελματία-σε Τρίκαλα και Αθήνα-ο κόσμος την αγάπησε αποδεδειγμένα και με την ψήφο του την εξέλεξε  βουλευτή, ωστόσο πλέον ανακαλύπτουμε και άλλα, άγνωστα μέχρι τώρα, ταλέντα της.

 

Ένα από αυτά είναι και η ζωγραφική, όπως διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι χθες στο Δίδυμο Οθωμανικό λουτρό όπου οι Τρικαλινοί ζωγράφοι εγκαινίασαν την έκθεση με τίτλο «στα μονοπάτια της τέχνης»!!!… Εκεί εκτίθεται έργο της εκ νέου υποψήφιας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίνας Κοντοτόλη, το οποίο χρονολογείται από το 2014. “Ήταν Οκτώβρης μήνας” θυμάται και διηγείται η ίδια στο trikalavoice.gr “μέρα βροχερή, με ομίχλη. Ανοίγοντας το παράθυρο του πατρικού μου σπιτιού, στο χωριό μου, στη Γλυκομηλιά, είδα μια εικόνα που ένιωσα την ανάγκη να την αποτυπώσω, όπως μπορούσα, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις και τεχνικές. Είναι από τις στιγμές που μιλάει η ψυχή μας”.

Η έκθεση θα ολοκληρωθεί 30 Ιουνίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό πρωί απόγευμα. Μπορούμε εκεί να δούμε και το έργο της Μαρίνας Κοντοτόλη και των λοιπών Τρικαλινών ζωγράφων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης