Παραπολιτικά

Καλεί κόσμο στο σπίτι ο Λέγκας-Αναμονή Μιχαλάκη-Δραματικές εξελίξεις στο Δήμο Τρικκαίων

Ο… αυτοδιοικητικός καύσωνας των τελευταίων ημερών ξεπερνά ακόμη και αυτόν που βιώνουμε στο πετσί μας στην καρδιά του κάμπου και έχει να κάνει εν πολλοίς με την κλιματική αλλαγή.

 

Έτσι με τον Σακκά να έχει ήδη ανακοινώσει τους πρώτους 86 υποψηφίους του και εν αναμονή της επίσημης τοποθέτησης Μπρουζούκη, για τον υπό κατάρτιση συνδυασμό της και με ονόματα ισχυρά (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ) έρχονται νέες πληροφορίες και σενάρια στο προσκήνιο. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές του trikalavoice.gr ο Νίκος Λέγκας επανακάμπτει τα τελευταία 24ωρα στο προσκήνιο με κατ’ ιδίαν συναντήσεις στο σπίτι του (κυρίως, για λόγους διακριτικότητας) και βολιδοσκόπηση προθέσεων γνωστών προσώπων της πόλης. Ακούγονται και ονόματα εν ενεργεία δημοτικών συμβούλων που θα μπορούσαν να τον ακολουθήσουν. Λέγεται επίσης ότι έγινε κρούση ακόμη και στην Μπρουζούκη η οποία ωστόσο επιμένει στο δρόμο της. Συνομιλητές του τέως υφυπουργού πάντως αναφέρουν στο trikalavoice.gr ότι αυτός φέρεται δυσαρεστημένος από τη στάση του Δημήτρη Παπαστεργίου, άγνωστο ωστόσο γιατί.

Περίπτωση Μιχαλάκη

Μέσα σε αυτό το εύθραυστο σκηνικό επανέρχεται στο προσκήνιο όλως περιέργως (;) το όνομα του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη , ο οποίος θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να τεθεί επικεφαλής ενός ενωτικού (;) συνδυασμού, δίχως ωστόσο κανείς να μπορεί να το εγγυηθεί αυτό καθώς έχουν ανοίξει πολλά μέτωπα. Σημειώνεται ότι Μιχαλάκης-Λέγκας… δεν θα μπορούσαν ποτέ να είναι μαζί!!!

Τα επόμενα δυο-τρία 24ωρα πάντως θεωρούνται καταλυτικά για τις εξελίξεις καθώς και ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά για την κατάρτιση ψηφοδελτίων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης