Παραπολιτικά

Κινητικότητα στα πολιτικά γραφεία των Τρικάλων. Εκλογές… μπροστά μας!

Η αυτοδυναμία ως εθνική ανάγκη, κατά τον Κ. Μητσοτάκη. Η αυτοδυναμία ως ξεπερασμένη μέθοδος διακυβέρνησης, κατά τον Α. Τσίπρα. Η αμφισβήτηση της αυτοδυναμίας ως στρατηγική ανταγωνισμού στον ΣΥΡΙΖΑ για την διεκδίκηση της αντί-δεξιάς ψήφου από τον Ν. Ανδρουλάκη. Με αυτόν τον τρόπο οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί άνοιξαν τις προεκλογικές τους ατζέντες.

 

Με τις εκλογές να έχουν προκηρυχτεί και επίσημα πια και στα πολιτικά γραφεία των Τρικάλων… αναδιοργανώνονται. Ο Κώστας Σκρέκας είχε τηλεφωνικές επαφές από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκονταν και επιστρέφει το Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα. Ο Θανάσης Λιούτας βρίσκονταν έως αργά χθες βράδυ στο γραφείο του με συνεργάτες. Ο Ηλίας Βλαχογιάννης είχε τις πρώτες του συσκέψεις με τους επιτελείς του, ενώ ο Μικέλης Χατζηγάκης “έκλεισε” αντιπροσώπους για τα εκλογικά κέντρα σε πόλη και χωριά. Η Χαρά Ξάνθη επιστρέφει από Αθήνα, όπου βρίσκονταν για επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ ρίχνεται στη μάχη έχοντας ήδη νοικιάσει και πολιτικό γραφείο.

Κινητικότητα και στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Χρήστο Σιμορέλη να συγκαλεί σύσκεψη στελεχών και να βγάζει το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει τις επόμενες εβδομάδες. Η Παναγιώτα Δριτσέλη άρχισε τις επισκέψεις, όπως και ο Λευτέρης Τσικρικάς. Η Πέρυ Χαρτοπούλου αναδιοργανώνεται στην Καλαμπάκα. Η Μαρίνα Κοντοτόλη καταρτίζει το πρόγραμμα επισκέψεών της για τις επόμενες εβδομάδες, ρίχνοντας βάρος και μέσα στην πόλη, καθώς εδώ είναι η μεγάλη δεξαμενή ψήφων. Εδώ στοχεύει και ο Γιάννης Χάιδος που είχε επίσης συζητήσεις με τους ανθρώπους του, χαράζοντας την τακτική του.

Στο ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Ηλιάδης ξεκινάει ήδη από απόψε περιοδείες (Γόμφους), ενώ και ο Γιώργος Οικονόμου κινείται προς την ίδια κατεύθυνση. Παρών από τον Σωτήρη Μπλέτσα και την Ιωάννα Καρρά. Τέλος ο Χρήστος Κωστούλης “σαρώνει” την επαρχία Καλαμπάκας, ενώ λόγω και επαγγελματικών σχέσεων στοχεύει ψηλά και στα Τρίκαλα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης