Παραπολιτικά

«Κλείδωσε». Η Χαρά Ξάνθη υποψήφια της Ν.Δ. στα Τρίκαλα

Ανανέωση και σημαντική ενίσχυση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα με νέα γυναίκα, στέλεχος πρώτης γραμμής, με απευθείας αναφορά στα κέντρα λήψης αποφάσεων, στην Αθήνα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η Χαρά Ξάνθη καταλαμβάνει την μια κενή θέση που απέμενε στο ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος, στη θέση της Χρυσάνθης Γάλλου-Δαλκαφούκη.

Νέα γυναίκα, μόλις 43 ετών, με σπουδές στη δημοσιογραφία και στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες, έχει καταγράψει μια σημαντική διαδρομή σε μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα στην Αθήνα, διατηρούσε εκπομπή στα «Παραπολιτικά FM», αρθρογραφεί και έχει συντονίσει σειρά εκπομπών με θέματα πολιτιστικής πολιτικής από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Από το 2015 είναι ενεργό μέλος του Τομέα Πολιτισμού της ΝΔ και μέλος του Μητρώου Στελεχών.

Το 2019 πολιτεύτηκε για πρώτη φορά με τη Ν.Δ., στη δύσκολη περιφέρεια Ανατολικής Ανατολικής και κατέγραψε εξαιρετική απόδοση απέναντι σε μεγαθήρια όπως μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Κατάγεται από τον Αμάραντο Καλαμπάκας, διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τον τόπο καταγωγής της και την ευρύτερη περιοχή, ενώ ο αείμνηστος πατέρας της Ματθαίος διατηρούσε μια από τις πιο φημισμένες ταβέρνες των Αθηνών, σημείο αναφοράς για τους Τρικαλινούς που ζουν στην πρωτεύουσα και όλους τους Θεσσαλούς.

Οι πληροφορίες του trikalavoice.gr αναφέρουν ότι η Χαρά Ξάνθη ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση χώρου που θα στεγάσει το πολιτικό της γραφείο στα Τρίκαλα ενόψει των εκλογών που θα διεξαχθούν, ούτε ή άλλως, μέσα στον επόμενο ενάμισι χρόνο.

Ίδιο το υπόλοιπο ψηφοδέλτιο

Κατά τα λοιπά και όσον αφορά το υπόλοιπο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στα Τρίκαλα, αυτό θα είναι ίδιο με το 2019, δηλαδή Κώστας Σκρέκας, Θανάσης Λιούτας, Κατερίνα Παπακώστα, Ηλίας Βλαχογιάννης και Μικέλης Χατζηγάκης. Επιβεβαιώθηκε και κατά την τελευταία επίσκεψη του γραμματέα της Ν.Δ. στα Τρίκαλα Παύλου Μαρινάκη και στις συζητήσεις μεταξύ στελεχών.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης