Παραπολιτικά

“Κλείδωσε” και η Χαλβατζά στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων

Καθώς οι πολιτικές εξελίξεις προβλέπονται ραγδαίες το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, δίχως να αποκλείεται και η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες υπό το βάρος των υποκλοπών, ακόμη και… μέσα στον Δεκέμβρη-Γενάρη, τα κόμματα προετοιμάζονται για τη μεγάλη μάχη.

 

Ειδικά το ΠΑΣΟΚ “κλείνει” αυτές τις μέρες τα ψηφοδέλτιά του ώστε να είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή. Ήδη την Πέμπτη γράφαμε ότι και ο Γιώργος Ηλιάδης επιβεβαίωσε την υποψηφιότητά του, μαζί με τους Γιώργο Οικονόμου, Χρήστο Κωστούλη και Σωτήρη Μπλέτσα. Το παζλ δείχνει να συμπληρώνεται με γυναικεία υποψηφιότητα-έκπληξη, την οποία είχε προαναγγείλει εγκαίρως, ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού το trikalavoice.gr (δείτε ΕΔΩ σχετικά). Μιλάμε για τη Λένα Χαλβατζά, επικεφαλής σήμερα της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, η οποία φέρεται να είπε το οριστικό “ναι” στη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο. Μάλιστα το όνομά της αναφέρεται πια επισήμως ως ένα από τα νέα που προώθησε η Χαριλάου Τρικούπη σε δημοσιεύματα και μέσα στο Σαββατοκύριακο (π.χ. “Το Βήμα”).

Ο στόχος του ΠΑΣΟΚ σε τοπικό επίπεδο είναι ακόμη και ο διπλασιασμός των ποσοστών του σε σχέση με το 2019 και η εξασφάλιση της βουλευτικής έδρας και στις δεύτερες κάλπες, με ενισχυμένη αναλογική, καθώς η εκλογή θεωρείται δεδομένη με απλή αναλογική, οψέποτε κι αν προκηρυχτούν οι εκλογές.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης