Παραπολιτικά

Κλείδωσε του Ηλιάδη. Επιβεβαίωσε την υποψηφιότητά του για βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ

Τέλος στα σενάρια και στην παραφιλολογία για το… ποια πόρτα θα διαβεί τελικά και που θα κατέλθει ως υποψήφιος ο Γιώργος Ηλιάδης ο 2023.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο Ηλιάδης απάντησε θετικά σε e-mail που έλαβε από τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ ως προς την επιβεβαίωση της υποψηφιότητάς του και κατέρχεται οριστικά εκ νέου ως υποψήφιος βουλευτής, αποφασισμένος δε να διεκδικήσει την έδρα που φαίνεται και κατά τις δημοσκοπήσεις να εξασφαλίζει το κόμμα στα Τρίκαλα. “Η αλήθεια είναι ότι δέχθηκα κρούσεις για το Δήμο” λέει ο ίδιος στο trikalavoice.gr “ωστόσο είναι οριστική επιλογή μου να δώσει τη μάχη εκ νέου με το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στο να απαλλαγεί η χώρα από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία και κλυδωνίζεται από συνεχόμενα σκάνδαλα πια”.

Δεδομένης αυτής της απόφασης Ηλιάδη έχουμε σχεδόν κλεισμένο πια το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ με συμμετοχή του ιδίου και των Γιώργου Οικονόμου, Χρήστου Κωστούλη και Σωτήρη Μπλέτσα. Αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι δυο γυναίκες που θα επιλεγούν με τις… φήμες να μιλάνε για επιστροφή μιας που εντάχθηκε για λίγο στον ΣΥΡΙΖΑ, τα προηγούμενα χρόνια.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης