Παραπολιτικά

Κοπή πίτας στη Γραμματεία Προγράμματος της Ν.Δ.. Τι είπε ο Γ. Βλαχογιάννης (video)

Τη βασιλόπιτά της έκοψε η Γραμματεία Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας παρουσία στελεχών και εργαζομένων του κυβερνώντος κόμματος.

 

Την πίτα έκοψε ο γραμματέας προγράμματος Χάρης Θεοχάρης, ενώ ο αναπληρωτής αυτού Γιώργος Βλαχογιάννης αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους στάθηκε στην ανάγκη να συνεχίσουν να δουλεύουν όλοι μαζί έτσι ώστε το κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ. να προσαρμόζεται και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις της εποχής. Υπογράμμισε ότι η Ν.Δ. υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αυτό κάνει σταθερά τα τελευταία χρόνια και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και στο μέλλον στηρίζοντας κάθε κοινωνική τάξη.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Υφυπουργός πάρα τω Πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογιώργης, ο Υφυπουργός των Οικονομικών Θάνος Πετραλιάς, ο Υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, η Γενική Γραμματέας Συντονισμού στη Προεδρία της Κυβέρνησης Εύη Δραμαλιώτη, ο Γενικός Γραμματέας επαγγελματικής Εκπαίδευσης Γιώργος Βούτσινος, η βουλευτής Ευρυτανίας Τζίνα Οικονόμου, εκπρόσωποι οργανισμών και φορέων, τεχνοκράτες και μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης