Παραπολιτικά

Κρίσιμο Σαββατοκύριακο για την εκλογή του/της διαδόχου του Παπαστεργίου

Εξαιρετικά κρίσιμο το επόμενο 48ωρο στα Τρίκαλα καθώς αφενός θα εκλεγεί ο/η διάδοχος του Παπαστεργίου στη δημαρχία, που θα τεθεί και επικεφαλής της παράταξης ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου, αφετέρου δε θα διαφανεί αν όντως η παράταξη μπορεί να προχωρήσει ενωμένη προς αυτές.

 

Ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαστεργίου σε αυστηρό τόνο χθες και μιλώντας στον “Ζυγό FM 100”  (ΕΔΩ και το ηχητικό) διεμήνυσε σε αυστηρό τόνο πως και δήμαρχος θα εκλεγεί και υποψήφιος/υποψήφια θα είναι τον Οκτώβριο και ο ίδιος θα τον/την στηρίξει ενεργά και με φυσική παρουσία. Ο ίδιος κάλεσε τον καθένα και την καθεμία να αναλογιστεί αν όντως μπορεί να σηκώσει το φορτίο και συγκρότησης ψηφοδελτίου και οικονομικά κλπ. και δήλωσε πως μέσα από ειλικρινή συζήτηση θα προκύψει διάδοχος. Ο ίδιος απέρριψε  κάθε σενάριο μεταβατικής λύσης ή υποψηφίου δημάρχου εκτός ομάδας.

Οι πληροφορίες του trikalavoice.gr επιμένουν για τρία ονόματα ως επικρατέστερα στην κούρσα της διαδοχής, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ψηφοφορία ή ορισμό απευθείας ή εμμέσως από τον Δημήτρη Παπαστεργίου. Τα ονόματα αυτά είναι της δημάρχου σήμερα Νικολέτας Μπρουζούκη και των αντιδημάρχων Μιχάλη Λάππα, Φόρη Ρόμπου και Νίκου Σακκά. 

Η παράταξη Παπαστεργίου αναμένεται να συγκληθεί αύριο για μια πρώτη συζήτηση και την Κυριακή για την εκλογή δημάρχου. Υπενθυμίζεται ότι ψηφίζουν οι παρακάτω 26 δημοτικοί σύμβουλοι:

Σοφία Αλεστά

Χρήστος Αναστασίου

 Άκης Αναστασίου

Κίμων Αναστασόπουλος

Τάκης Βασταρούχας

 Γιώργος Ζιώγας

 Γιώργος Καταβούτας

 Γεωργία Κοτρώνη-Μπαλοδήμου

 Βασίλης Κρανιάς

 Γιάννης Κωτούλας

 Μιχάλης Λάππας

 Αχιλλέας Λασπάς

 Έφη Λεβέντη

 Νίκος Λέρας

 Βασιλένα Μητσιάδη,

Νικολέτα Μπρουζούκη

Παναγιώτης Ντιντής

 Γιάννης Οικονόμου

 Τάκης Παζαϊτης

Γιώργος Παναγιώτου

Απόστολος Παππάς

 Ελένη Πούλιου

Φόρης Ρόμπος

Νίκος Σακκάς

Σάκης Σκρέκας

 Κώστας Ψύχος.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης