Παραπολιτικά

Κωνσταντοπούλου: “Κυρία Παπακώστα η οικογένεια Πλακιά σας απάντησε για τη στάση σας”

Στα ύψη έφτασε το θερμόμετρο στη Βουλή, με τους βουλευτές της κυβέρνησης να αντιδρούν έντονα στα όσα είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της συζήτησης για της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η αντιπολίτευση για τα Τέμπη.

 

 

Όλα ξεκίνησαν όταν η Πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει λάθος που θα τις στοιχήσει. «Η συζήτηση δεν αφορά τα κόμματα, αφορά τα θύματα. Αντιμετωπίζετε αυτή τη συζήτηση σαν πολιτική αντιπαράθεση και προσπαθείτε να αθωώσετε τον κ. Καραμανλή και τον κ. Μητσοτάκη και να τους χρήσετε αθώους του αίματος», σημείωσε και δείχνοντας τον πρώην Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών που βρισκόταν στην αίθουσα είπε «τον είδαμε επιτέλους στην αίθουσα». Σε εκείνο το σημείο, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας άρχισαν να φωνάζουν, με την ίδια να απαντά «μην ωρύεστε». Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης την αποκάλεσε «εθνική εισαγγελέα», ρωτώντας: «ποια νομίζετε ότι είστε;».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου σε έντονο ύφος τόνισε προς τον προεδρεύον της Ολομέλειας Αθανάσιο Μπούρα ότι εκτίθεται, διότι την καλούσε να συνεχίσει. «Δεν εκτίθεμαι αλλά ούτε σας φοβάμαι», επανήλθε ο κ. Μπούρας με την Πρόεδρο της «Πλεύσης Ελευθερίας» να απευθύνεται προς τον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας : «Σας ακούσαμε και τον κ. Γεωργιάδη που αισθάνεστε ως κατηγορούμενοι για αυτό με βλέπετε ως εισαγγελέα». «Εδώ δεν βγάζουμε κατηγορούμενουςΈχουμε αντοχές», επανήλθε ο κ. Μπούρας με τη κυρία Κωνσταντοπούλου να απευθύνεται προς τη βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα.

«Κυρία Παπακώστα η οικογένεια Πλακιά σας απάντησε για τη στάση σας. Εγώ είμαι με την οικογένεια τριών κοριτσιών που κόπηκε το νήμα της ζωής τους. Εγώ αυτό που ανέφερα προϋποθέτει πολιτική ταπεινότητα», είπε και συνέχισε τα πυρά της προς τη ΝΔ: «Δεν θέλετε να μιλήσει όποιος θεωρείτε ότι αποτελεί για εσάς κίνδυνο. Σε εμένα δεν μπορείτε να πείτε αυτά που λέτε σε άλλα κόμματα. Αντιλαμβάνεστε ότι σφίγγει ο κλοιός».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης