Παραπολιτικά

Λώρεν-Παπαευθυμίου στην οργανωτική επιτροπή των εκλογών του ΚΙΝ.ΑΛ.

Η γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ. Λώρεν Κασσοπούλου και ο πρώτος σε ψήφους υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στις τελευταίες εκλογές Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου ορίστηκαν ως υπεύθυνοι στα Τρίκαλα, της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος.

 

Βασικός όρος επιλογής των στελεχών για την επιτροπή εκλογικής διαδικασίας ήταν να μην έχουν υπογράψει για κανέναν υποψήφιο και να μην έχουν κάνει δημόσια δήλωση υπέρ κάποιου, επίσης. Λώρεν Κασσοπούλου και Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου πληρούν αυτές τις δυο προϋποθέσεις, ενώ και λόγω της εμπειρίας τους μπορούν να διασφαλίσουν την διαδικασία.

Μάλιστα χθες συμμετείχαν στην πρώτη γενική δοκιμή για το ηλεκτρονικό σύστημα της εκλογικής διαδικασίας της 5ης Δεκεμβρίου η οποία και πήγε περίφημα. “Ως υπεύθυνος για την εκλογική διαδικασία κάναμε σήμερα μια πρώτη γενική δοκιμή στο εκλογικό τμήμα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων και όλα λειτούργησαν ομαλά και ευχαριστώ όλους όσους συνεισέφεραν” δηλώνει σχετικά ο Παπαευθυμίου. 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης