Παραπολιτικά

Με δυο κορυφαίους ιεροψάλτες το ψηφοδέλτιο της “ΝΙΚΗΣ” στα Τρίκαλα

Δυο κορυφαίοι ιεροψάλτες του νομού μας, ένας από κάθε Μητρόπολη (της Τρίκκης και των Σταγών), γνωστοί για τα πατριωτικά τους αισθήματα, κατέρχονται ως υποψήφιοι βουλευτές Τρικάλων με το κόμμα “ΝΙΚΗ”.

 

Πρόκειται για τους Παναγιώτη Καλαμπάκα (συνταξιούχο εκπαιδευτικό-φιλόλογο, τέως διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, πρωτοψάλτη του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων) και τον Φώτη Πάλλα, εκπαιδευτικό-φιλόλογο επίσης, δημοτικό σύμβουλο Δήμου Μετεώρων (με τη “Δύναμη Ευθύνης”) και ιεροψάλτη στη Θεόπετρα. Μάλιστα οι δυο θα είναι ομιλητές, μαζί με τον επικεφαλής του κόμματος Δημήτρη Νατσιό, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ την ερχόμενη Τετάρτη στις 8 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων. Σε μήνυμά τους αναφέρουν:

“Η ΝΙΚΗ είναι η αξιόπιστη πολιτική πρόταση που διαθέτει τη θέληση να ξαναφέρει την ελπίδα στη ζωή κάθε απογοητευμένου Έλληνα. Τέσσερις σπουδαίοι λόγοι κάνουν τη ΝΙΚΗ πραγματικά ξεχωριστή:
1. Προέρχεται πραγματικά από τον Λαό. Δεν δέχεται ως μέλη πρώην βουλευτές ή κυβερνητικούς οποιασδήποτε απόχρωσης.
2. Διαθέτει συλλογική ηγεσία, απαλλαγμένη από αρχηγομανίες και φατρίες.
3. Έχει ξεκάθαρο αντικειμενικό σκοπό την οριστική κατάργηση της κομματοκρατίας, επομένως δεν δέχεται συνεργασίες με κανένα πολιτικό σχήμα της αμαρτωλής μεταπολίτευσης, ούτε αρκείται στο «να μπούμε στη Βουλή».
4. Βασίζεται σε ξεκάθαρες αξίες Ρωμηοσύνης, χωρίς «δεξιές» κι «αριστερές» παρωπίδες ή γενικόλογους «πατριωτισμούς» αμφίβολων ηθικών αξιών.
Με όση αξιοπρέπεια μας απέμεινε καταθέτουμε ταπεινά τους εαυτούς μας στην υπηρεσία του πολιτικού αυτού σχηματισμού και σας καλούμε να συστρατευτείτε κι εσείς με την ψήφο σας σε μια προσπάθεια με βασικό αντικειμενικό στόχο: την απελευθέρωση από την κομματοκρατία.
Ελάτε να δυναμώσετε τη φωνή μας με τη δική σας και ενωμένοι να πάρουμε πίσω τη χαμένη αξιοπρέπειά μας και να μην παραδώσουμε ξανά «εις χείρας αδίκων» τις ζωές μας. Η 21η Μαΐου ζυγώνει. Η ψήφος είναι το μόνο μας όπλο. Ας μην το στρέψουμε πάλι εναντίον μας”!

Ο Φώτης Πάλλας
Ο Παναγιώτης Καλαμπάκας

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης