Παραπολιτικά

Μόνο… 1 στους 4 δημάρχους του ν. Τρικάλων που εκλέχτηκαν το 2019 συνεχίζει!!!

Αυτή η δημαρχιακή περίοδος που ολοκληρώνεται ήταν η πιο ανατρεπτική όλων των εποχών για το νομό μας.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις… ένας στους τέσσερις δημάρχους που εκλέχτηκαν θριαμβευτικά το 2019 συνεχίζει και είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του Οκτώβρη. Και πρόκειται για τον δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα ο οποίος διεκδικεί μια τρίτη θητεία. Τι συνέβη όμως με τους άλλους τρεις;

Στο Δήμο Φαρκαδόνας έφυγε από τη ζωή σχεδόν 1 χρόνο μετά την εκλογή του ο Γιάννης Σακελλαρίου και τον διαδέχθηκε ο Σπύρος Αγναντής, μέσα από ψηφοφορία στην κυβερνώσα παράταξη.

Στο Δήμο Τρικκαίων ήρθε η μεγάλη έκπληξη τον περασμένο Ιούνιο με την υπουργοποίηση του Δημήτρη Παπαστεργίου και ως επακόλουθο την παραίτησή του από τη θέση του δημάρχου.

Στο Δήμο Μετεώρων ο δήμαρχος Θοδωρής Αλέκος ανακοίνωσε προ δεκαπενθημέρου ότι αποσύρεται και δε θα διεκδικήσει νέα δημαρχιακή θητεία. Εκεί έχουμε και δυο εντελώς νέους μονομάχους, καθώς κατά τη διάρκεια της 4ετίας έφυγε από τη ζωή και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος Χρήστος Σινάνης. Έτσι τούτη τη φορά θα μονομαχήσουν δυο παιδιά της νεότερης γενιάς οι Λευτέρης Αβραμόπουλος και Σωτήρης Παπαχρήστος.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης