Παραπολιτικά

Οι νέες και μεγάλες προκλήσεις του Αγοραστού

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας καλείται να υπερβεί τον… ίδιο του τον εαυτό και να κερδίσει μια τέταρτη “κυβερνητική” θητεία στην Περιφέρειά μας.

 

Ο Κώστας Αγοραστός μετράει ήδη τρεις σερί εκλογικές νίκες, από το 2010 και μετά. Κι αν η πρώτη εκλογή-με αντίπαλο τον Παπατόλια-είχε χαρακτηριστικά θρίλερ καθώς για όλους ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία οι περιφερειακές εκλογές, από εκεί και μετά κέρδισε με χαρακτηριστικά άνεση τις επόμενες αναμετρήσεις, για να φτάσει στο εμφατικό 55.75% το 2019.

Ο περιφερειάρχης καίτοι υπήρξε συγκρουσιακός αυτά τα χρόνια, ακόμη και με ισχυρούς παράγοντες σε όλους τους Θεσσαλικούς Νομούς, κατάφερε να επιβάλλει τη γραμμή του, κυρίως θέτοντας υψηλούς στόχους και πετυχαίνοντάς τους μέσα από σκληρή και συστηματική δουλειά, η οποία περνάει όλη από τον ίδιο (σ.σ. βρίσκεται νύχτα-μέρα στο γραφείο του).

Ο ίδιος παραμένει προσηλωμένος στις εκλογές του 2023. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr τα δημοσκοπικά ευρήματα δείχνουν ότι ο Κώστας Αγοραστός τυγχάνει καθολικής αποδοχής σε επίπεδο Θεσσαλίας με πάνω από 62% των πολιτών να κρίνει θετικά το έργο του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο περιφερρειάρχης διατηρεί πολύ υψηλά ποσοστά αποδοχής στα Τρίκαλα-πάνω από 80%- ενώ το μόνο “αγκάθι” μοιάζει να είναι η Καρδίτσα όπου και πάλι όμως οι θετικές γνώμες γι’ αυτόν είναι γύρω στο 60%.

Ο ίδιος συνεχίζει με μότο “πολλή δουλειά” και καταρτίζει ήδη το πρόγραμμά του για την πενταετία 2024-2028.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης