Παραπολιτικά

Οι σταθμοί του Χρίστου Λιάπη που τον φέρνουν στο… ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.!!!

Ένα από τα νέα στελέχη στα οποία ποντάρουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ν.Δ. για τις επόμενες εκλογές, οψέποτε κι αν γίνουν, είναι ο Χρίστος Λιάπης.

 

Ο εκ της Καλαμπάκας καταγόμενος ψυχίατρος επιλέχτηκε το 2019 μεταξύ άλλων πολλών στελεχών, λόγω του βιογραφικού του, για την προεδρία ενός ευαίσθητου φορέα όπως το ΚΕΘΕΑ. Στα 2 αυτά χρόνια που πέρασαν κόντρα σε γκρίνιες και… δεισιδαιμονίες να αναδιοργανώσει το Κέντρο και να το καταστήσει πρότυπο λειτουργίας, διεξάγοντας παράλληλα επίκαιρες έρευνες σε καιρό πανδημίας.

Ο Χρίστος Λιάπης θεωρείται πως θα είναι ένα από τα πρόσωπα της ανανέωσης στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στα Τρίκαλα, καθώς τα διαπιστευτήρια που έχει δώσει είναι εξαιρετικά και ταιριάζουν με το τεχνικοκρατικό προφίλ που θέλει να περάσει η παρούσα Κυβέρνηση.

Ποιος είναι όμως ο Χρίστος Λιάπης; Ας δούμε τους “σταθμούς” της ζωής του όπως παρουσιάστηκαν στην πρόσφατη φιλοξενία του στο «Γεύμα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»:

 

1997: Εισάγεται στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ, από την οποία αποφοιτά το 2003.

2006: Αποφοιτά από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείαςμε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας.Fellowship στο Πανεπιστήμιο του Michigan και στο Νοσοκομείο των Βετεράνων του Αμερικανικού Στρατού στο Ann Arbor.

2009: Συμμετέχει στις Δραστηριότητες των Γιατρών του Κόσμου, στην Αφρική.

2011: Αποκτά Μάστερ στη Διεθνή Ιατρική και τη Διαχείριση Κρίσεων Υγείας, από το ΕΚΠΑ.

2012: Αναγορεύεται Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

2013: Ειδικεύεται στις Συναισθηματικές Διαταραχές στο Πανεπιστήμιο του Tufts, στη Βοστώνη.

2015: Συγγράφει, μαζί με τον π. Υπουργό Εξωτερικών της Μ. Βρετανίας, Λόρδο Όουεν, κεφάλαιο στο βιβλίο “H Τοξίκωση της Εξουσίας”.

2019: Διορίζεται Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης