Παραπολιτικά

Ο… γενναίος Αγοραστός δε φοβάται τον κορωνοϊό

Γενναίος αποδεικνύεται ο Κώστας Αγοραστός. Ο νυν και αεί περιφερειάρχης ημών των Θεσσαλών έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση χθες στο Μαξίμου, στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης» ήταν ο μόνος εκ των περιφερειαρχών που αντάλλαξε χειραψίες με όλους (!!!) και πέρασε έπειτα τα χέρια του με αντισηπτικό. Άλλοι δεν χαιρέτησαν κανέναν. Ο Αγοραστός κάθισε μάλιστα δίπλα στον κ. Φαρμάκη, η περιφέρεια του οποίου είχε τα περισσότερα κρούσματα. «Δεν πιστεύω να μας κολλήσεις με κανέναν κορωνοϊό» τον ρώτησε, πάντα σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», για να απαντήσει ο Φαρμάκης ότι έχει… τεστάρει τον εαυτό του. Ο Αγοραστός άφοβος όπως ήταν κάθισε δίπλα του και του έπιασε μάλιστα και κουβεντούλα.

ΑΞΙΖΕΙ: Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας ήταν ο μόνος εκ των παρισταμένων στη σύσκεψη που δεν άκουσε απλά τον πρωθυπουργό και τους ειδικούς, αλλά παρενέβη ζητώντας να ληφθεί ειδικά μέριμνα, αφενός για να αντέξει το σύστημα Υγείας και αφετέρου για στήριξη της πραγματικής οικονομίας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης