Παραπολιτικά

Ο Λιούτας στους μεγάλους κερδισμένους των εκλογών

Η δουλειά που έκανε ο Σάκης Λιούτας στα 4 χρόνια στη Βουλή, η σεμνότητα που έδειξε κατά τη διάρκεια της θητείας του, η συνέπεια λόγων και πράξεων και κυρίως η ανταπόκρισή του στα αιτήματα και στις αγωνίες των πολιτών, τον αναδεικνύει ως έναν από τους μεγάλους κερδισμένους της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής. Αυξάνει σχεδόν κατά 20% τις δυνάμεις του και εξασφαλίζει την επανεκλογή του στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, καθώς τότε η Ν.Δ. θα κερδίσει και 2η έδρα, με βάση τον νέο εκλογικό Νόμο.

 

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr και με ενσωματωμένο το 94% των εκλογικών τμημάτων (απομένουν άλλα 22 τμήματα)  λαμβάνει 11.390 ψηφοδέλτια  έναντι 10.069 το 2019. Υπολογίζεται ότι θα φτάσει και θα ξεπεράσει με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης τους 12.000 σταυρούς.

Ο ίδιος πίστευε εξ αρχής στη μεγάλη νίκη της Ν.Δ., μίλαγε σε… ανύποπτο χρόνο για “ποσοστά κοντά στο 40%” με κίνδυνο να… παρεξηγηθεί και εξέφραζε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. “Η ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη” σημείωσε λίγες ώρες μετά τη μεγάλη νίκη της Ν.Δ. “με μεθοδικότητα, στόχευση και ξεκάθαρο τον στόχο για μια Ελλάδα, για μια πατρίδα, που θα πηγαίνει πάντα μπροστά, είναι δύναμη αξιοπιστίας, δύναμη ευθύνης, δύναμη ανάπτυξης και η μόνη αξιόπιστη επιλογή διακυβέρνησης”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης